BEYNİNİZİ DEĞİŞTİRİN HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN video

strongman

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
bu videolari internete gezinirken tesaduf buldum yararli biseye benziyor is yerinde oldugum icin izleme firsatim olmadi aksam eve giderken bende izlerim artik:) asagidaki linkten izleyebilirsiniz..
Beyninizi Değiştirin 4

Güzel eğenlceli bi şekilde anlatıyo

Teşekkürler

iki kisim acildi digerlerini acamadim ama ilginc yaklasim sekli..

Açılmayan videoların üzerine tıklayın arkadaşlar o zaman youtube dan açılıyor.Ben şu an öyle izliyorum.

Kitabı geçen yıl okumuştum. Sadece ilaçlarla tedavi ediyor. Ve ülkemizde bu kadar bilgili doktoru zor buluruz. Kendiniz kitabın arkasındaki ilaç listesinden ilaç seçip kullanabilirsiniz tabi... Ben deniyorum bazı ilaçları :).

Çok güzel bir paylaşım olmuş strongman,teşekkürler...

asıl ben teşekür ederim frezya ben bu videoyu çoktandı unutmuştum iyiki hatırlatın tekrardan izliyeyim:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri