ben ne yapayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spestnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

spestnaz

Guest
bi zamanlar her gördüğüm güzel kıza aşık olurdum kalbim bi başka çarpardı hep onların da benim için aynı şeyleri hissettiklerini düşündüm ama aradan 2 3 yıl geçtikten sonra anladım gerçekleri ve o zamanki mutluluğumdan eser kalmadı kendimi 'neffret' in ellerine attım. . kurtulamıyorum ne yapmalıyım?

Hayatta o kadar büyük acılarla karşılacaksınız ki buda neymiş diyeceksiniz efendim!Tecrübe hayatta yediğiniz kazıkların toplamıdır:)öyle sağlam kaya ol ki nehrin sularına kapılıp gitme; yosun seni çevrelesin!hayatın sizi önüne katıp savurmasına izin vermeyin!

mu@z haklı siz hayata sarılmadıkça hayat size hiç sarılmaz.Hayatı herşeyden çok sevinki sizi şevkatli kollarına alsın.Bir tavsiyede insanlara karşı gülümseyin emin olunki hayatınızda çok şey değişekcektir.

bende aşırı karamsarım su burcu old için vede kararsız doğuştan değilmi bazı davranışlar herkes aynı olamaz

bana demişsiniz ki hayata sarıl. . başıma bi çocuğun başına gelecilecek en b.ktan şey geldi hayata küstüm içime kapandım. . Bir süre sonra hatamı anlamaya çalıştım hayatla barışmaya çalıştım ama olmadı. . Fazla naz aşık usandırırmış, heralde hayat da benden usandı. .

hayat bizi birakmaz dünya döndügü sürece
hersey bakis acimizda saygilar...

sifir derecede demekle buda bakis acisi olmuyomu?
ne desek memnun olurdun?
sen bitmissin demek mutlu edermiydi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri