Bakanlık: Yenicenin herhangi bir ihmali yok

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Necati Yenice'nin 27 Aralık 2007 günü görev yaptığı sırada hastane bahçesinde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanması dolayısıyla Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, menfur saldırının nefretle kınandığı belirtildi.

Sağlık Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada şöyle;

27 Aralık 2007 tarihinde yazılı ve görsel basında yer alan, İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Klinik Şefi Doç Dr. Necati Yenice'ye yönelik silahlı saldırı konulu haberler hakkında kamuoyuna açıklama yapılması uygun görülmüştür. İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Klinik Şefi Doç. Dr. Necati Yenice, 27 Aralık 2007 tarihinde saat 09.10'da görev yaptığı hastane bahçesinde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmıştır. İnsan hayatını sağlık bir şekilde sürdürtme görevini fedakarlıkla yerine getiren değerli bir hekimimize yönelik bu menfur saldırıyı, Sağlık Bakanlığı olarak nefretle kınıyoruz. Tüm Sağlık çalışanlarımız, hiçbir ayrım yapmaksızın, hastalarına bilim ve fennin gereklerini eksiksiz olarak yerine getirmek çabası gütmektedir. Bakanlığımızca yapılan ön incelemelerde, söz konusu hastanın takip ve tedavisinde tıbbi ve etik yönden herhangi bir ihmalin bulunmadığı anlaşılmıştır. Değerli hekimimizin bir an önce şifaya kavuşması için gereken her şey yapılmakta olup, ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletiyoruz ifadesi kullanıldı.İHA

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri