Avrupa Dermatoloji Akademisinin 5. Bahar Sempozyumu İstanbul'da yapılacak

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Avrupa Dermatoloji Akademisinin 5. Bahar Sempozyumu, 3 bin kişinin katılımıyla 22-25 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.



Yapılan yazılı açıklamaya göre, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek kongreye, Türkiye ile başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeden yaklaşık 3 bin dermatoloğun katılması bekleniyor.



Kişinin sadece sağlığını değil, sosyal hayattaki ilişkilerini de olumsuz etkileyen cilt hastalıklarıyla ilgili Avrupa'nın çatı örgütü olan Avrupa Dermatoloji Akademisinin 5.Bahar Sempozyumu, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek.



Sempozyumunun Türkiye Başkanlığını yürütecek Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gürer de yaptığı açıklamada, sempozyumda 3 gün boyunca 750 civarında serbest bildiri sunulacağını, 17 toplantı ile 16 atölye çalışması gerçekleştirileceğini kaydetti.



Bir cilt rahatsızlığı olan Behçet hastalığını tıp literatürüne kazandıran ünlü dermatolog Prof. Dr. Hulusi Behçet'in de bu hastalıkla ilgili düzenlenecek sempozyumla anılacağını belirten Gürer, kongrenin ülke tanıtımında da etkili olacağını vurguladı.İSTANBUL (A.A)
.Diger Haber Basliklari

Sağlık çalışanlarının sözleşmesi artık tek taraflı fesh edilemeyecek

Sağlık Bakanlığı 5 milyon yeşil kartı iptal etti

Osman Durmuş'tan Akdağ'a suç duyurusu

Öğretim üyelerinin 67 olan emeklilik yaşı yükseltiliyor

TTB ve SUT birim fiyatları neden birbirinden farklıdır ?

"Soprano doktor"dan ameliyathane için konser

Eczanelerle ortak çalışan sağlık çetesi çökertildi

Sağlık Bakanlığı ishal salgını için alarma geçti

Hastaneye sigara için dev pankart

Salgınların nedeni Norovirüs

MS hastası kadınlar çocuk sahibi olabiliyor

YÖK kontenjan artırmakta kararlı

Avrupa Dermatoloji Akademisinin 5. Bahar Sempozyumu İstanbul'da yapılacak

Güneydoğu Mikrobiyoloji Günleri yapıldı

Tarım ilaçları kansere karşı direnci kırıyor
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst