Astral Seyahat [Özel Sesli Video İlk Deneyim İçin]

TheLucideR

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Web sitesi
lucidruya.forumj.net
Merhaba Arkadaşlar Sizin İçin Bir Video Upload Ettim
Videoda Anlatılanları Yaparsanız Umarım Astral Seyahate Çıkacaksınız Veya Bir Deneyim Kazanacaksınız İndirmek İçin Aşagıdaki Linklere Tıklayın.

RapidShare
DepositFiles
MegaUpload
Hotfile
ZShare
Uploading

Sizler İçin 6 Yere Upload Ettim Link Kırılmaz Videoyu İzledikten Sonra Başarana Kadar Tekrar Tekrar İzliyebilirsiniz Ve Deneyimlerinizi Burda Paylaşabilirsiniz.

kardeşim benim ya, bu harika birşey eline emeğine sağlık
daha ilk denememde çıkar gibi oldum. videonun bitmesini bekleyemedim çünkü bedenimden çıkar gibi oldum. daha sonra tekrar deneyeceğim.
tekrar teşekkür ediyorum...süper birşey.

6 si da ayni video mu?

rapidden indirdim ama dosyayi acamadm. ne gerek himalayalar? :)

winrar yüklü değil mi?

eve gidince deneyeceğim.

yuklu tabii ki program secmek gerekyo ya hani ne ile acicam

ben gomplayer ile izliyorum. ama kmplayer varsa o da açar...

ahh iste gom yuklu degil .. tmmdr tskler

ya da flv player

evvet actim!

o halde uçmaya hazırız :)))

biraz daha beklesekkk :/ (:

arkadaşlar flv uzantısını .avi veya .wmv yapın her türlü program çalıştırır yada total converterden çevirin
iyi seyirler birde ışığı kapatacakıyız

Hep ilgimi çekmiştir bu konu. Şu an iniyor deneyeceğim. Emek vermişsin çok sağol.

videoda tam olarak ne var biraz tırstığım için soruyorum yoksa kendim açar bakarım

deneyen yokmu arkadaşlar :) ? indiriyorum deneyeceğim bende okuayyaım dedim bir..

Videoda pervane sesi ve odaklanmak için bir nokta var. Ben bir kaç kere denedim ancak başaramadım. Gerçi hafiflediğimi hissettim bu da bişey.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri