aşk acısı, gönül yarası, kuyruk acısı ne dersen de :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avi907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

avi907

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar
bende kendi hikayemden sadece bi parça anlatmak istedim
telkinlere başlamadan önce süpriz bi ayrılık yaşamıştım benim için oldukça büyük bir yıkım olmuştu...
hayatımdan çok kişi geçmişti ama ilk defa birini gerçekten seviyordum anlayın işte :)
aylardır içimden atamamıştım ve depresyondaydım telkinleri dinlemeye karar verdim... zaten ritmotrans telkinlerle iyi anlaşıyorum etkisi 1 günde bile ortaya çıkabiliyor Atakan abi bilir :)
aylardır kurtulamadığım mutsuzluk ve depresyon topu topu 4-5 gün dayandı sonra çekiiip gitti ve benim bu konuda son sözüm şu oldu: "O(ex aşkım) kaybetti ben kazandım...."

telkinlerin inanılmaz faydalarını gördüm fırsat buldukça aktaracağım bu site bizler için çok büyük bir hazine Atakan abiye bu muazzam çalışmalarından dolayı teşekkür etmekten yoruldum ama yine edeceğim teşekkürler Atakan Abi onayi
neşeniz bol olsun...
smileydance

Ynt: aşk acısı, gönül yarası, kuyruk acısı ne dersen de :)

aşk meşk herşey yalan..var birazda sen oyalan..hepimiz gibi...ama güzel ve çekici...ama hain...

Umarım daha iyisindir

bende iki hafta önce ilk kez aşık olduğum onun için herşeyi göze alabileceğim birinden ayrıldım.yani o ayrıldı banane aşıksan dedi.dünyam başıma yıkılmıştı.şu an diyorum ki beni sevmeyeni niye seveyim boşuna ağlamışım.acı devam ediyor ama eminim geçecek her şeyin en iyisini haketmiyor muyuz?bi gün beni seven ve sevebileceğim biri elbet karşıma çıkacak.telkinler sayesinde hayata bağlılığım ve umudum arttı

bende uğruna hayatımı değiştirdiğim kişi için aşk acısı çekiyorum şu an ayrılmadık birbirimizii seviyoruz birbirimizde ayrılamıyoruz ama eskisi gibi olmayan bir şeyler var depresyondayım hiç bir şey beni mutlu etmeye yetmiyor. şu an tek dileğim aşkı tatmadığım aşkı bilmediğim o eski mutlu ve neşeli günlerime dönmek. ama nasıl başaracağım bunu bilmiyorum. sizler gibi bende bu acıdan kurtulabilecekmiyimmm

bende uğruna hayatımı değiştirdiğim kişi için aşk acısı çekiyorum şu an ayrılmadık birbirimizii seviyoruz birbirimizde ayrılamıyoruz ama eskisi gibi olmayan bir şeyler var depresyondayım hiç bir şey beni mutlu etmeye yetmiyor. şu an tek dileğim aşkı tatmadığım aşkı bilmediğim o eski mutlu ve neşeli günlerime dönmek. ama nasıl başaracağım bunu bilmiyorum. sizler gibi bende bu acıdan kurtulabilecekmiyimmm

hayır kurtulamayacaksın blook

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri