arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:)

Ynt: arkadaşlar sesli izleyin bayılacaksınız:)

nerde buldun o nasilm oynamaktir oyle?? hemde bu yasta super couk yetistiriyoruz walla!!!

zehirli yosn ellerine saglik, mukemmel olmus f678h

daha çnce seyretmiştim ama tekrar seyretmek çok zevkli oldu teşekkürler zehirli yosun

hehe daha önce başka biyerde görmüştüm çok komik ya! sevincli

geçtiğimiz hafta hayatım değişti cafesine eklemiştim bu videoyu...çok beğenmiştim..yeniden seyretmek hoş oldu.. sevincli
teşekkürler zehirli_yosun.. t678

hülyacım eklemişsin üstüne bide ben ekledim kusura bakma canım dediğim gibi arattırmadan açtım başlığı teşekürleriniz için asıl ben teşekür ederim gülümsetebildimse ne mutlu bana
sevgiler smiliyface

kusura bakacak birşey yok ki..yenilemiş olduk..yeniden güldük.. sevincli

benim bi arkadasın akrabasının oglu sımdı kocaman esek sıpası bizle dügünlere geliyo arada bi [[ bizim tayfa arada bi dügünlere gider calarız dogma büyüme angaralıyım o kadddarrr]]]

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri