Arka Sıradakiler Yayın Tarihi: 2008-11-18

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Arka Sıradakiler
Yayın Tarihi:
2008-11-18


Yapımcı : Birol Güven- MinT Yönetmen : Hamdi Alkan Senaryo: özlem Elginöz Birol Elginöz Yelda Açıkgöz Arka Sıradakiler Dizisi Müzikleri: Aydın Sarman -Burcu Güven Oyuncular: Bülent Emin Yarar - Kemal Bülent çetinaslan- Oktay Sinem öztürk- Gamze Gözde Mükavelat- Büşra Tuncer öz- Barış Gülşah Küçükyıldız- Sanem Sevda Dalgıç- özge Fırat çöloğlu- İbo Temmuz Karikutal- Yadigar Engin Yavaş- Rıza Mehmet Ulay- Nihat Tuğçe özbaykal- Ceyda Barış Atay- Saffet Metin çoşkun- Sadettin Emin Gümüşkaya- Hulusi (Müdür) Engin Yüksel- Zafer





Arka Sıradakiler

Arka Sıradakiler Dizisi tekrar bölümü



SİBEL İN ZOR GECESİ







Sibel, İbo dan gizli çalışmaya başlamıştır. Eda ise Barış a sırıl sıklam aşık olmuştur. Saffet ,Gamze yi annesinin evine yemeğe davet eder. Gamze nin yemekte, Oktay ilgili kırdığı pot büyük bir gerilim yaşatır. Zafer öğretmen dersleri kötü giden öğrencileri gruplara ayırır. Gamze ile Oktay aynı guruba düşerler. Saffet bu durum karşısında oldukça hiddetlenir. Tamer, özge ye daha da yakın olmanın yollarını arar. Nazan ın sinsi planı ilerlemektedir.. Ali, Barış ve siyah deftere kafayı takmıştr. Pamuk okul başkanlığı için adaylığını açıklar ve seçim kampanyasını başlatır. Zehra, Kemal öğretmeni kandırır ve Sibel in zor durumda kalmasını umursamadan taşındığı yeni evine gelir. Sibel evden çıkmak zorundadır. Zehra onu evde bekleyeceğini söyler. Sibel gece eve döndüğünde Zehra yoktur. Sibel onu aramak için Beyoğlu nun karanlık sokaklarına ve mekanlarına gider. Bu arada İbo da Sibel in yeni evine doğru yola çıkar. İbo Sibel i evde sanmaktadır. Sibel deli gibi soluk soluğa Zehra yı ararken İbo Sibel in evine yaklaşmaktadır.











Kaynak: yayinakisi.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst