ara verebilirmiyim?

hhhhh1993

New member
0
HD RANK
Katılım
5 Kasım 2009
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
1 haftadır evde günde yaklaşık 8 saat olarak suçluluk ve egoyu dinliyordum yarın gece 1 haftalığına başka bir yerde kalmam gerekecek ve dinleme imkanım olmayacak.. Ben bir hafta doldugu için listeye başka telkinler eklicektım.. bu bir hafta aradan sonra suçluluk ve egoyu yıne 1 haftamı dınlemelıyım(((Hani ilk 1 hafta suçluluk+ego deniyorya))) yoksa dırek suçluluk + ego+örneğin: sosyallik artırıcı vs.dinleyebılırmııym ????
 
Ego ve suçluluk telkinleri listenizde sabit kalsın,yeni telkinler ekleyebilirsiniz...Sayının çok olmamasına dikkat edinizactionsmile
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst