Anneler GünKutlandı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve eşinin katıldığı törenin sunuculuğunu Esra Ceyhanın yaptı.Tören, sanatçı Emel Sayının konseri ile şenlenedi. Törene pek çok ünlisim katıldı.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar güntüm dünyada "Anneler Günü" olarak kutlanmaktadır. Bu evrensel gün, dünyadaki milyonlarca insan tarafından sevgiyle anılırken, 13 Mayıs Cumartesi gün11.00da Cemal Reşit Rey Konser Salonunda Anneler GünKutlama Programı düzenlendi.

İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve eşi Özleyiş Topbaşın da katıldığı törende sunuculuğu yeni anne olan ünlTV sunucusu Esra Ceyhan gerçekleştirdi. Sevilen sanatçı Emel Sayının konser verdiği etkinlikte, bir de plaket töreni de düzenledi. Özleyiş Topbaş, Esra Ceyhan, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Yıldız Tilbe, Neşe Erberk, Pınar Dilşeker, Ayşe Özyiğin, Gönül ÜlkÖzcan, Şebnem Kısaparmak, Arzum Onan, Nükhet Duru, İpek Açar ve Dilek Sabancıya plaketleri takdim edildi.

Kaynak:Kadınvizyon

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri