AKÜ "1.Acil Tıp Oryantasyon Eğitimi" başladı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Afyon Kocatepe üniversitesi (AKü) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından Tıp Fakültesi öğretim görevlilerine yönelik düzenlenen 1. Acil Tıp Oryantasyon Eğitimi başladı. Tıp Fakültesi öğretim görevlileri tarafından, Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonunda verilecek olan eğitim iki gün sürecek.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan AKü Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necat İmirzalıoğlu, programın amacını, branş gözetmeksizin her hekim tarafından hem yetişkin hem de çocuk hastalara yönelik olarak bilinmesi ve uygulanması gereken acil müdahalelerin teorik ve pratik olarak öğrenilmesi şeklinde açıkladı. Prof. Dr. İmirzalıoğlu, Eğitim programı süresince, sağlık hizmeti verilirken sık karşılaşılan adli ve hukuki sorunlar da teorik olarak katılımcılara aktarılacaktır. İlkini düzenlediğimiz bu eğitim faaliyetini, Tıp Fakültemize yeni katılacak olan araştırma görevlilerini de kapsayacak şekilde devam ettirmeyi planlıyoruz dedi.

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonunda verilecek olan eğitim iki gün sürecek.Kaynak : İHA

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri