ahmet çakarın yarışmacılara sorusu ve çakarın cevabı:D

mehmet_enes

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ahmet çakarın yarışmacılara sorusu ve çakarın cevabı:D

--------------------------------------------------------------------------------

SORU: “Burası dingonun ahırı mı” ifadesinde kastedilen dingo hangi hayvandır?...
a) At... b) Köpek...
c) Manda... d) Boğa...
YARIŞMACI: Şimdi burda ahır geçtiği boğayı eliyorum... Boğanın ahırda yaşadığını pek tahmin etmiyorum...
AHMET ÇAKAR: Nerde yaşar boğa, apartman dairesinde mi?...

SORU: Üç kaşlı hayvan hangisidir?...
a) Fok... b) Timsah...
c) Deve... d) Jaguar...
YARIŞMACI: Deve olduğunu sanmıyorum... Ben bu soruya fok demek istiyorum Ahmet Bey..
AHMET ÇAKAR (Yanlış cevabı şıklardan çıkarmak istiyor: Foku yedim ben... Yedim foku... Foku yiyorum... çıkartıyorum şıkkı...

YARIŞMACI: Hocam bari 17 verseniz...
AHMET ÇAKAR: Olmaz... Bize gelişi 15...

AHMET ÇAKAR: Fenerbahçe’den bir futbolcu adı verir misiniz?...
YARIŞMACI BAYAN: Scumacher...
AHMET ÇAKAR: Scumacher şimdi Alman SSK’sından emekli aylığı alıyor hanımefendi...

Ahmet Çakar: Cevabında emin misin?...
YARIŞMACI: Yüzde 50 eminim, yüzde 50 emin değilim...

SORU: Ninja kaplumbağaların en sevdiği yiyecek hangisidir?...
ŞIKLAR: Pizza, Hamburger, Ispanak, Adana Kebap...
YARIŞMACI: Ispanak... Evet C Ispanak...
AHMET ÇAKAR: Yoğurtlu mu yoğurtsuz mu?...

AHMET ÇAKAR: Hanımefendi Madrid hangi ülkenin bir şehridir?...
YARIŞMACI: Eee... Şey... Paris...
AHMET ÇAKAR: Paris mi?... Peki Paris hangi ülkenin başkenti o zaman?...
YARIŞMACI: Ya Paris başlı başına bir devlet aslında...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri