Afrika'ya vahim uyarı

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Fransa Dışişleri Bakanı Philippe Douste Blazy, kuş gribinin 40 Afrika ülkesine yayılabileceği uyarısında bulundu. Afrika'da şu ana dek Kamerun, Mısır, Nijer ve Nijerya'da kuş gribinin görüldüğü doğrulandı.

Fransa'nın eski sağlık bakanı olan Douste Blazy, virüsün insandan insana bulaşacak biçimde değişime uğrama riski bulunduğunu belirterek, Afrika gibi kamu sağlığının tehdit altında olduğu ve veterinerlik sisteminin gelişmediği bir kıtada bu riskin daha fazla olduğunu kaydetti.

Blazy, "Tüm devletlerin, hastalığın yayılmasını engellemek için uluslararası mücadeleye maddi destek vermek amacıyla Pekin'deki toplantıda alınan karara uymaları gerekir" diye konuştu.

Kuş gribiyle mücadeleye yardım sağlama amacıyla Çin hükümeti, Avrupa Komisyonu ve Dünya Bankası tarafından Pekin'de düzenlenen uluslararası konferansın sonunda "Pekin Bildirisi" onaylanmıştı.

Bildiriye göre konferansa katılan taraflar, kuş gribi salgınının kapsamlı bir biçimde önlenmesi ve kontrol stratejisinin saptanması, kaynakların seferber edilerek kısa, orta ve uzun vadeli önlemlerle kuş gribinin yok edilmesi yönünde taahhütte bulunmuştu.

Konferans sırasında çeşitli ülkeler ve uluslararası kuruluşlar, toplam 1.9 milyar dolar tutarında yardım taahhüdünde bulundu.

Kaynak : Bayposta.com

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri