Acaba bu bir hastalık belirtisimi? yoksa pskolojik rahatsızlıkmı?

hipnotronik

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selamlar;
Çok kısa ve açık soruyorum.
bir insan bir filmi bir programı kaç kere tekrar tekrar iler,bir konuyu kaç kere konuşur,kaç kere anlatır, kaç kere dinler,kurtlar vadisi - kurtlar vadisi pusu herhalde imtahan olsa 100 alırım galiba..

20-30... 50...100 abartmıyorum rakamları..

Lütfen bir düşünün acaba benim sorunum nedir???

Selamlar;
Çok kısa ve açık soruyorum.
bir insan bir filmi bir programı kaç kere tekrar tekrar iler,bir konuyu kaç kere konuşur,kaç kere anlatır, kaç kere dinler,kurtlar vadisi - kurtlar vadisi pusu herhalde imtahan olsa 100 alırım galiba..

20-30... 50...100 abartmıyorum rakamları..

Lütfen bir düşünün acaba benim sorunum nedir???
kendinden bişeyler buluyor olmalısın saanırım ,belkide öyle olmak istiyorsun,
ne dersin?

gayet normalsiniz olabilir 2 hafta seyretmeyin bakın bakalım anlatacak konuşacak bişyiniz kalıyormu?

etkisinde kalmışsınız önemli değil korkmayın. benimde kendime örnek aldığım komutanların olduğu bir kaç yabancı film var 50 defa izledim izlemeye doyamıyorum bu da kötü birşey değil. ama geçenlerde 4 kişiyi bıçaklayarak öldürüp sonra cesetleri yakan şahıslar kurtlar vadisi pusudan etkilendiklerini söylemişler. aman kendini fazla kaptırma :D

konu yanlış anlaşılmasın sadee kurtlar vadisi değil..
her şey, sevdiğimiz her dizi
neyse yaaboşverin herhalde rain man doğru söylüyo :D

galiba senin sorun ettiğin şey, sevdiğin beğendiğin şeylere aşırı bağlanmak takılıp kalmak..
ve dolayısıyla olan biten diğer şeyleri kaçırmak ve çemberi dar tutmak öyle değil mi ?
bunu mu demek istiyorsun ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri