40 bin cevizle vazo yapmak

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

suzzy

Guest
Guinness’lik ceviz vazolar

ÇİN’in Şandong eyaletinde yaşayan sanatçı Ding Yüencong, 40 bin ceviz kullanarak 2 vazo yaptı.

3’er metre uzunluğundaki devasa vazoları 2 yıl içinde tamamlayan Bay Ding, bu ilginç sanat eseriyle yaşadığı eyalette büyük üne kavuştu.

Ceviz kabuğundan yaptığı vazoları ancak sokağında sergileyebilen Bay Ding’in, Guinness Rekorlar Kitabı’na başvurup başvurmayacağı merakla bekleniyor.


c23944.jpg
 
Ynt: 40 bin cevizle vazo yapmak

İki yıl da onların içine çiçek yapsın blissy
 
seklamlar ıyı guunler
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst