Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var

Uyarılar

Telkinler Müziğin Neresinde?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var Telkinler Müziğin Neresinde? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bne birşeyi yanlışmı yapıyorum?Telkin dedğiniz durumlar bir nevi söylem biçimli değilmi?Ben bu mp3leri indirdim ama içinde herhangibir telkin göremedim.Yanlışlık yapıyorsam bildirin lütfen....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var telkin cd indir izle İstanbul Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var nerededir kimdir Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var hipnoz Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var kuantum düşünce kitap haberi

Telkinler Müziğin Neresinde?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-05-2008, 08:35 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 5
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metindemirr is an unknown quantity at this point
Standart Telkinler Müziğin Neresinde?

Arkadaşlar bne birşeyi yanlışmı yapıyorum?Telkin dedğiniz durumlar bir nevi söylem biçimli değilmi?Ben bu mp3leri indirdim ama içinde herhangibir telkin göremedim.Yanlışlık yapıyorsam bildirin lütfen.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

metindemirr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2008, 08:39 PM   #2 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Telkinler Müziğin Neresinde?

merhabalar hoşgeldiniz öncelikle...

telkinler müziğe gizlenmiş olduğu için siz duyamıyorsunuz.. lütfen rehber bölümümüzü inceleyiniz...telkinleri nasıl dinlemeniz gerektiğini o bölümden araştırabilirsiniz...

müzik kulağınıza telkinler bilinçaltınıza etki ediyor...sevgiler...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 08:37 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
darqcoder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darqcoder is an unknown quantity at this point
Standart

Telkinleri bende duyamıyorum telkin kelimesinide henüz anlayamadım bir çeşit söz ve şiirler bütünümü yoksa bazı ses frekanslarimi ? ses frekanslarini dinleyerek kilo verecegini zannetmiyorum kimsenin ama bunlarin icinde insanlarin beyninin ufakta olsa duyabilecegi turden sesler gizlenmiş ise profesyonel bir kayit olmadan 128kbit lik mp3 kalitesinde duyulmasi imkansız. üstelik bu ses kaydinin büyük bölümü dataya donustukten sonra kaybolur. ve hicbir etkisi olmaz.
darqcoder isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2008, 02:09 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb


merhabalar darqcoder yanımıza hoşgeldin..

telkin demek : düşünce.. duygu.. fikir aşılaması.. ikna etmek anlamındadır..

dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız..
yani siz sadece müzikleri dinlerken içlerinde kamufle olan telkinleride dinlemektesiniz..

örneğin: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-vardir.html (Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır))

subliminal mesaj : başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır..ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır.

subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları
görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder..

hiç bir etkisi olmaz dediğiniz telkinler dün icat edilmedi ki.. bu konuyla ilgili olarak dünya çapında yıllardır uygulamalar yapılmakta.. aynı şekilde bu forumda da uzun yıllardır etkileri takip edilmekte..

kişisel gelişim alanında bunun pek çok örneğine rastlayabilirsiniz..
genel olarak ruhsal ve içsel başarının yanında dil öğrenme .. boy uzatma gibi reel konularda da başarı oranının yüksekliği göz önüne alındığında fayda etmiyor demek büyük haksızlık olur diye düşünüyorum..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2008, 07:12 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
darqcoder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
darqcoder is an unknown quantity at this point
Standart

saolun subliminal mesajları yaklasık 2 senedir inceliyorum goruntulerdeki sembollerde olsun goruntu akislarindaki fps aralıklarında fakat inceleyebiliyorum gorebiliyorum telkinleri cok yuksek sesle dinledim ve ses cikisi bir muzik setinden aldigim icin telkinler sesle birlikte filitre ediiliyor olamazmı ?

Bazı ses kartlarında Noise filter vs. gibi özellikler mevcut ve siz istemesenizde bir muzikteki duyulmayan sesleri filtreliyor. ve tabi mono bir ses cikisinda pekcok ses kanalını aynı anda duymak mümkün değil.

Üzerime vazife olmayaraktan söylüyorum yanlışım varsa kusura bakmayın ama mp3 ses formatının yapısı track ses formatından farklıdır ve müzikteki ses kanallarının bazılarını incelterek kısarak veya yok ederek bu formata cevirilir. boyutunun ufak olma sebebide budur. ince sesler ne kadar ince olurlarsa olsunlar insan kulağının duyabilecegi bir frekansta ise bu sesi yükselterek duyulabilir ve beyin bunu algılar. cekdigim telkinleri 35dbW a kadar yukseltmeme ragmen hicbir sekilde algiyamadım. Ve aynı sekilde arkadaslarimada bunları dinletmeme ragmen su sesi cizirti sesinden baska hicbirsey duyamadılar.

Görüşüm :
Sorun benim müzik cikisimda ise bunu bir uyarı olarak belirtmeniz gerekiyor. Sorun cevirdiginiz mp3 lerdeki ses kanallarının kaybında ise bu telkinlerin anlaşılmayacağı bir anlam ifade ediyor.
darqcoder isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-02-2009, 04:12 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
pelinick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 11 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pelinick is an unknown quantity at this point
Standart

merhaba bende hiçbirşey duyamıyorum yanlışmı yapıyorum anlamadım...
pelinick isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-02-2009, 06:30 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
hayaletlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 22
Tesekkür: 7
22 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayaletlord will become famous soon enoughhayaletlord will become famous soon enough
Question

Alıntı:
darqcoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
saolun subliminal mesajları yaklasık 2 senedir inceliyorum goruntulerdeki sembollerde olsun goruntu akislarindaki fps aralıklarında fakat inceleyebiliyorum gorebiliyorum telkinleri cok yuksek sesle dinledim ve ses cikisi bir muzik setinden aldigim icin telkinler sesle birlikte filitre ediiliyor olamazmı ?

Bazı ses kartlarında Noise filter vs. gibi özellikler mevcut ve siz istemesenizde bir muzikteki duyulmayan sesleri filtreliyor. ve tabi mono bir ses cikisinda pekcok ses kanalını aynı anda duymak mümkün değil.

Üzerime vazife olmayaraktan söylüyorum yanlışım varsa kusura bakmayın ama mp3 ses formatının yapısı track ses formatından farklıdır ve müzikteki ses kanallarının bazılarını incelterek kısarak veya yok ederek bu formata cevirilir. boyutunun ufak olma sebebide budur. ince sesler ne kadar ince olurlarsa olsunlar insan kulağının duyabilecegi bir frekansta ise bu sesi yükselterek duyulabilir ve beyin bunu algılar. cekdigim telkinleri 35dbW a kadar yukseltmeme ragmen hicbir sekilde algiyamadım. Ve aynı sekilde arkadaslarimada bunları dinletmeme ragmen su sesi cizirti sesinden baska hicbirsey duyamadılar.

Görüşüm :
Sorun benim müzik cikisimda ise bunu bir uyarı olarak belirtmeniz gerekiyor. Sorun cevirdiginiz mp3 lerdeki ses kanallarının kaybında ise bu telkinlerin anlaşılmayacağı bir anlam ifade ediyor.

selam arkadaşın anlatmış olduğu. teknik ayrıntılar mantıklı.yapılan, iyi niyetli ve doğru bir iş olsada böyle ufak bir teknik olumsuzluk yüzünden.fayda sağlamada bir sorun olabileceği, düşüncesi çokta yanlış olmaz.bu konulara cevap verirseniz.ben de memnun olurum..saygılar..
hayaletlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2009, 08:24 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
known is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler Müziğin Neresinde?

bende arkadaşlara katılıyorum. bende aynı yöntemi denememe rağmen telkinlere rastlayamadım. bu duruma açıklık getirmenizi rica ediyorum.
yada siz bu mp3 teki sesleri nasıl birbirinden ayırt edebildiğinizi yazabilirsiniz. (hangi programla ve nasıl?) böylece bütün bu sorularada bir nokta koyulmuş olunur diye düşünüyorum.

teşekkürler.
known isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2009, 08:55 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 0
15 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nitrex is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler Müziğin Neresinde?

söylenenlere göre ayırt etmene gerek yok :D sadece müziği dinlesen yetermiş
nitrex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2009, 10:53 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
known is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler Müziğin Neresinde?

ben bu tekniğin işe yarayacağından eminim. yani burada anlatılan müziğin içerisine telkin yerleştirilmesi ve bunu sürekli dinleyerek belli bir davranış değişikliği gerçekleştirilebileceğine inanıyorum. bu bilimseldirde. ancak, eğer burada insanların yararı gözetiliyorsa mp3 lerdeki seslerin nasıl birbirinden ayırt edilebileceği ile ilgili teknik bilgide verilmesi gerekiyor (hangi programlarla ve nasıl?) ki bu sayede akıllarda hiçbir soru işareti kalmasın. ayrıca insanlar bu telkinleri o anlatılacak olan teknikle ayırıp dinlediklerinde zaten yine burada oluşturulmuş olan telkin mp3 lerinin orjinallerini dinleyeceklerdir. çünkü işe yararlığı konusunda çoğu kimsenin zaten bir şüphesi bulunmamaktadır.
ancak ısrarla bu açıklanmıyorsa, insanların bunun arkasında başka şeylerin olduğunu düşünmesinede mani olunamaz. işte sırf insanların böyle düşünmesine sebebiyet vermemek için o teknik açıklamayı sabırsızlıkla bekliyorum.

saygılar, sevgiler.
known isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Telkinler Müziğin Neresinde?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var Telkinler Müziğin Neresinde? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bne birşeyi yanlışmı yapıyorum?Telkin dedğiniz durumlar bir nevi söylem biçimli değilmi?Ben bu mp3leri indirdim ama içinde herhangibir telkin göremedim.Yanlışlık yapıyorsam bildirin lütfen....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var telkin cd indir izle İstanbul Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var nerededir kimdir Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var hipnoz Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.