![]() |
Ynt: 29 ekim cumhuriyet bayramı tüm ulusumuzun 84.cumhuriyeti kutlu olsun... Cumhuriyet Atatürk; Cumhuriyet'i ben kurdum bağımsızlığın öncüsü oldum Şimdi meşaleyi sizlere genç nesile sizlere veriyorum Cumhuriyet'i yaşatacağınızı biliyorum Bana bir söz vermenizi istiyorum Her zaman özgür be bağımsız olacağınıza Cumhuriyeti yaşatacağınıza Bu yönünüzle dünya'da tek olacağınıza söz verin Gençler; Bizler genç nesil olarak söz veriyoruz Atam Cumhuriyeti yaşatacağımıza Bağımsızlığımızı koruyacağımıza Manevi değerlere sahip çıkacağımız söz veriyoruz Atatürk; Türk gençi vatan sizlere emanet bu benden sizlere vasiyet Savunun cumhuriyet'i sonsuzadek Özgürlük ve bağımsızlık Türklerde tek |
Ynt: 29 ekim cumhuriyet bayramı Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Bence tüm milli bayramlarımız kutlanmalı, unutulmamalı. Dün gece Kurtuluş'u seyrettim 04:30 a kadar. 5 saat hiç gözümü kırpmadan seyrettim. Bu toprakların her karışında atalarımızın kanı var, bugün bile sad456 . Bu mecazi bir söz değil, gerçekten öyle kazanıldı bu topraklar. Biz de bunu unutmamalı ve buna göre hareket etmeliyiz, yeni nesillere örnek olmalıyız. Doğum günün kutlu olsun TÜRKİYE. blissy blissy blissy |
Ynt: 29 ekim cumhuriyet bayramı Cumhuriyetimizin 84. yılı tüm Türk halkına kutlu olsun. Ne Mutlu Türk'üm diyene. |
Ynt: 29 ekim cumhuriyet bayramı önderimizin yazdığı tek şiir oğuz oğulları gafil, hangi üç asır, hangi asır, tuna ezelden Türk diyarıdır. bilinen tarih söylememiş bunu, kalkıyor örtüler, örtülen doğacak, dinleyin sesini doğan tarihin, aydınlıkta karaltı, karaltıda şafak. yaşanan tarihi gömüp doğru tarihe gidin. asya'nın ortasında oğuz oğulları, avrupa' nın alpler' inde oğuz torunları, doğudan çıkan biz, batıda yine biz; nerde olsa, ne olsa kendimizi biliriz. hep insanlar kendini bilseler, bilinir o zaman ki hep biriz. Türk sadece bir milletin adı değil Türk bütün adamların birliğidir. ey birbirine diş bileyen yığınlar! ey yığın yığın insan gafletleri! yırtılsın gökteki gafletten perde, hakikat nerede? 25889 |
Ynt: 29 ekim cumhuriyet bayramı Dün akşam tv de istanbul boğazında yapılan havai fişek gösterilerini ve fener alaylarını izlerken gurulandım ,eskiden yabancı ülkelerin gösterilerini izler imrenirdim ,dün gece 84 YAŞINDAKİ DELİKANLI cumhuriyetimizin YILDÖNÜMÜNÜ,YAŞGÜNÜMÜZÜ,DOĞUMGÜNÜ böyle kutlamak gurur duydum şeref duydum nice 84 yaşalara delikanlı CUMHURİYETİM |
Ynt: 29 ekim cumhuriyet bayramı ben de izledim mükemmeledi, ama bu akşam bunları konuşurken annem söyledi gemi kaptanı bir amca boğazı seyrederken batmış şaşkın üzüldüm b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:09 AM. |