![]() |
GERÇEKTEN DİNLEYİP SONUÇ ALANLAR ARKADAŞLAR SİZLER RİCAM ÇEKİRDEK İNANÇ YAPTIRIP DİNLEYİP SONUÇLARINI ALDINIZMI KALICIMI GERÇEK Mİ YOKSA Bİ SÜRELİĞİNE RAHATMAKMI BENDE ÇEKİRDEK İNANÇ YAPTIRDIM AMA HENÜZ DİNLEMEYE BAŞLAYAMADIM EGO VE DEPRESYON DÜNDE KALDIYI DİNLİYORUM 12 GÜN OLDU Bİ ETKİSİNİ GÖRMEDİM 6 SAAT DİNLİYORUM 12 GÜNDEN BERİ LÜTFEN DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ.....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER |
Cevap: GERÇEKTEN DİNLEYİP SONUÇ ALANLAR burada deneyimler kişiye özel günlüklerde paylaşılıyor oradan faydalanabilirsiniz.Üyelerin Değişim Günlükleri - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri actionsmile |
Cevap: GERÇEKTEN DİNLEYİP SONUÇ ALANLAR bak ben ego ve suçlluluğu aylarca dinledim ve etkisini gördüm sonra hiç dinlemedim ve etkisi hala devam ediyor sadece dinlemek yetmek eğer işe yaramasını istiyorsan inanmanda lazım |
Cevap: GERÇEKTEN DİNLEYİP SONUÇ ALANLAR ben de ilk dinlediğim zamanlarda sanki bende bir değişim olmuyor gibi hissediyordum hatta telkin etkilerini okudukça moralim bile bozulmuştu bende neden bu kadar net değişimler yok diye fakat daha sonradan kendimi yeterince iyi gözlemlemediğimi fark ettim. şu an etkilerini çok net görebiliyorum ve sabırla dinlemeye devam ediyorum, belki sizde de böyle bir durum olmuş olabilir. dusun2 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM. |