![]() |
merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) Arkadaşlar hepinize merhabalar harika bir site epeydir çekim yasası ile ilgili araştırmalar yapıyorum bu siteyi o şekilde buldum.Üye olma kısmeti bugüneymiş.çekim yasası ile ilgili yazıları ve deneyimleri olan arkadaşları okudum çok ciddi keyif aldım pozitif düşünce konusunda çok etkiledi beni.Buradaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah hepimizin niyetlerimizi hayırlısıyla nasip ediyor inşallah.Kafamda bir çok soru vardı onlarında bir çoğuna cevap buldum ve bulmayada devam edicem.ben yıllar sonra eğitimine devam edebilme imkanı bulmuş bir öğretmenim bu sene çok şükür mezun oldum.haftaya kpss ye giricem çok gergindim ama bu site sayesinde gerginlikten kurtuluyorum .biliyorum Allah çıkardı sizleri karşıma iyi ki varsınız :) Bende şöyle bir imgeleme yapıyorum hem kendim hem kpss ye girecek herkes adına.Soruları kolaylıkla rahatlıkla çözüyoruz sınav muhteşem geçiyor. Herkes istediği sonuçları elde ediyor. Bende çok güzel şirin deniz kenarı okulu ve sınıfı denize bakan bir okula hayırlısıyla atanıyorum.okul ve tüm personel çok iyi güzel ilişkiler kuruyorum.Biliyorum Allahımın izniyle oluyor:) Burdan tüm gelişmeleri sizlerle paylaşıcam inşallah sevgiyle umutla mutlulukla kalın :) |
Cevap: merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) Hoşgeldiniz. Herkes hayallerine ulaşır inşallah. :) Sevgiler. actionsmile |
Cevap: merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) hoşgeldin sefalar getirdin..kendine dua ederken tüm ihtiyacı olanlara dua etmen senin önünü inşallah daha fazla açar..sevgiler.. |
Cevap: merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) hoşgeldinizz :) |
Cevap: merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) öğretmen arkadaşım hoşgeldiin sefalar getirdinn..çook güzel yazmışsın temennilerini..deniz manzaralı okul fikride çok iyi yanii..birazcık kıskandım ama bizim yokta deniz kenarımız:(ama senin olsun tabii hemde hayal edebildiğinden dahada güzelll.. sevgilerle... |
Cevap: merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) zerynthia,aeshnidae,bluegirlx,yelda k,gülücan hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz için herşey çok güzel oluyor.Olumlamalar böyle oluyordu değil mi geniş zaman kullanıyoruz. bazen bende de olumsuz düşünceler oluyor ama dağıtmaya çalışıyorum. sizinle bir deneyimi mi paylaşmak istiyorum .bir ay evvel son final sınavlarına girdim sınav kötü geçti çıktığımda canım çok sıkkındı bir çok arkadaşımında aynıydı.sınav sonrası soranlara kötüydü sıkıntılıydı gibi şeyler söyledim.sonra kendi kendime niye öyle diyorum iyi diyeyim iyi gelsin inşallah demeye karar verdim ve uyguladım ve çok şükür finaller açıklandığında hepsinden geçtiğim gördüm.ben önce bunları paylaşmamak lazım diye düşünüyordum ama burda paylaşlaştıkça çekim yasası konusunda farkındalığımızın arttığını okudum ne kadar güzel her şey hepimiz için çok güzel beklediğimizden umduğumuzdan da güzell :) |
Cevap: merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) ya bu forumu çok sevdim telkinler etkili paylaşımlar çok güzel :) kendimi çok iyi hissediyorum y789 |
Cevap: merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) merhaba barboros1 arkadaşım sende hoşgeldin ve iyi ki varsın seninde tüm niyetlerin hayırlısıyla gönlünce olsun . |
Cevap: merhabalar bu muhteşem sitenin kurucuları ve üyeleri :) ginka merhaba ne kadar güzel her daim kendini iyi hisset iyi ki varsın iyi ki varız:) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM. |