![]() |
Yeni Üye Merhaba ben oguzhan sitenizi googledan buldum ilk önce subliminal mesajların ne oldugunu araştırdım ilgimi çekti sonra bunları kendiyararlarımıza kullanabılırmısız diye bir yazı okudum ve sitenizi buldum çok güzel ama ben tek istedigim psişik konularda yardım alabilmek telkinler felan ama paralıymıs burda acaba bir şekilde demo felan kucukde olsa bir yardım edebilirmisiniz teşekkürler. |
Cevap: Yeni Üye hoşgeldin arkadaşlar size bilgi verirde rumuz biraz sakıncalı son birkaç senedir toplamadık adam bırakmadılar hehee:) tekrar hoş geldin:) |
Cevap: Yeni Üye Ücretsiz Telkin mp3 lerimizi tıklayın suçluluk güven sosyallik gibi onlarca çalışma http://www.telkinmp3.com merhaba hoşgeldin..burda ücretsiz telkinler var ve istersen sitenin rehber bölümünden kullananların olumlu yorumlarını okuyabilirsin..sevgilerr.. |
Cevap: Yeni Üye Alıntı:
t678 |
Cevap: Yeni Üye Alıntı:
Zaman zaman forum aktivitelerimiz oluyor. Yapılan paylaşımlara göre ücretli cd leri hediye olarak veriyoruz. Bu gibi aktivitelerimiz tekrar olduğunda isme özel bir cd yi ücretsiz alabilirsiniz. |
Cevap: Yeni Üye Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Yeni Üye Gemimize Hoşgeldiniz. Mutlu ve Sıcacık paylaşımlar diliyorum. |
Cevap: Yeni Üye Hoş Bulduk arkadaşlar teşekkürler. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM. |