![]() |
kocaman bir merhaba herkese selamlar.. harika paylaşımlar için tüm arkadaşlarımız saygı ve teşekkürü hakediyor bence.. iyi vakit geçireceğime inanıyorum.. İnsanlarla çok fazla muattab olmam gereken ve her şahsa ayrı ayrı laf anlatmam gereken bi işim var ve biyerlerde yanlış yaptığımı düşünüyorum, çünkü sorunlar yaşıyorum ve strese giriyorum.. Sorunlarım için faydalanabileceğim, insanların sorununa yardımcı olabileceğim bi ortam olduğuna inanıyorum.. |
Cevap: kocaman bir merhaba s456Hoşgeldiinnn :) tüm sorulara yanıt ve ve sorunlarına çözüm bulabileceğine inanıyorum |
Cevap: kocaman bir merhaba Aramıza Hoşgeldin Arkadaşım mutluluk dolu paylaşımlar |
Cevap: kocaman bir merhaba hosgeldiniz keyifli forumlar :-) |
Cevap: kocaman bir merhaba Yanımıza hoşgeldin ceps24, Sanırım aynı işi yapıyoruz seninle..Sorunlarına sen istediğin takdirde çözüm bulabileceksin.. Mutlu paylaşımlar diliyorum.. |
Cevap: kocaman bir merhaba hoş geldinizactionsmile mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: kocaman bir merhaba Hoşgeldinnn aramıza..u859 |
Cevap: kocaman bir merhaba Yanımıza hoşgeldiniz. Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: kocaman bir merhaba Kocamannnn bir hoş geldin diyorum ben de , eğer daha rahat olursan inan her şey istediğin gibi rayında gider . Ben bunu öğrendim ;) |
Cevap: kocaman bir merhaba Hoşgeldin, Ne güzel bir enerjiyle geldin???? Mutlu, keyifli paylaşımlar diliyorum ben de sana. Ne iyi ettin de geldin. Sevgiler |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 AM. |