![]() |
eski lalezar yeni saba .. merhabaalar.. :) Merhaba arkadaşlar.Ben lalezar.nasılsınız.uzun bir süredir siteye giremiyordum.Lalezar adıyla giremedim şifreyi edinemedim yeniden.saba adıyla girdim..Hayal abla ,shamanic ve hayatımdeğişti beni hatırladınız mı.en son şiir yazıyorudm buralarda bi yerlerde.Yeniden aranızda olmak çok güzel.Siteyi çok farklı buldum bu sefer.Son mesajlar vardı o kaldırıldı mı?çok ilerlemiş teknik açıdan ve kalabalıklaşmış.Ben halen dinlemekteyim telkinleri.Bu siteye ve sevgili Hayatımdeğişti'ye çok şey borçluyum.Artık yeniden aranızdayım . |
Ynt: herkese merhaba! Alıntı:
görüşmek üzere diyorum şimdi şaman kıskanır ilk mesajı ben yazdım diye siz yokken şaman çok değişti inanmazsaız hayale sorun khkh56 tekrar sevgi ve saygılarımla lalezar (saba) sevincli |
Ynt: herkese merhaba! lalezar ım tatlım... hatırladınızmı ne demek ... unuturmuyuz seni hiç kuzum benim... ark5 hoşgeldin.. sefalar getirdin.. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/091.gifbidaha bu kadar uzun ayrılma yanımızdan nolur... çok özledik.. blissy atakan beye özelden mesaj at.. lalezar şifreni yenilesin tatlım.. eski rumuzuna dönebilirsin böylelikle istersen.. evet canım .. günden güne değişiyoruz.. gelişiyoruz.. hiç merak etme 2 günde her yerini anlarsın forumun.. takıldıklarında tek tek anlatırız sana bi tanemm .. son mesajlar butonu duruyo yine canım kaldırılmadı.. sayfanın üstünde .. en solda.. pc05 http://img232.imageshack.us/img232/363/adszua9.jpg |
Ynt: herkese merhaba! Alıntı:
|
Ynt: herkese merhaba! Canlarım ya.hepinizi çok özlediiim.lalezar adıyla giriş yapmaya uğraşıyodum şifreyi kabul etmiyodu gönderilen. şimdi galiba başardım. canım benim.Kitap ortak çıktı arkadaşlarla şükür.Aslında o konularda baya bi ilerleme oldu.Çalışıyorum da aynı zamanda.İng öğretmenliği yapıyorum.Hayal ablacım sen nasılsın. |
Ynt: eski lalezar yeni saba .. merhabaalar.. :) Ortalığı baya bi karıştırdım ama eski adımı kullanmalıyım galiba.cannnlarım ya o kadar özledim ki sizleri. diğerleri neredeler..pisimbat canısıı sizleri burda bulduğuma çoooooooooook sevindim.Anlatacağım öyle çok şey varki biriken.Ay nereden başlasam. |
Ynt: eski lalezar yeni saba .. merhabaalar.. :) bu harika bir haber.. bize anlatacak çok şey var desene.. önce kitaptan başla .. tüm ayrıntıları allaım lütfen şekerim.. dört gözle bekliyoduk çıkmasını.. hemen alacağım.. üztüne bide ankaraya geldiğimde sana imzalatacağım .. blissy işe başlamış olman ayrıca mutlu etti beni.. bereketin bol başarıların daim olsun.. http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/083.gif |
Ynt: eski lalezar yeni saba .. merhabaalar.. :) Hoşgeldin Lalezar Bende çok mutlu oldum tekrar aramızda olduğun için.. hismiley 956k |
Ynt: eski lalezar yeni saba .. merhabaalar.. :) ben çok iyiyim ablam, seni merak ediyorum, kitabın çıkmış, iş bulmuşsun, bunlar harika haberler..kitabının adı ne hemen alıcam.. günlüğüne yaz, her şeyi duymak istiyorum..tamammı, ay ben sevindirik oldum..seni msn de görüyorum..sen sesini çıkarmayınca rahatsız ederim diye bende pısıp oturuyordum..ah be güzel kızım iyiki geldin..ohhhhh safam olsun sen beni sevindirdin ya allahta seni daha fazla sevindirsin.. kiss3 |
Ynt: eski lalezar yeni saba .. merhabaalar.. :) Lalezar koltuğuna yerleşir pisimbat hayal atakan şaman ve diğer üyeler sabırsızlıkla kıpırdanırlar , yumuşak ses tonu ile başlar anlatmaya lalezar: diyorum artık gerisini senden bekliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 AM. |