![]() |
Biliyorum, Hayatım Değişecek... Merhabalar. Yeni üye oldum. Biliyorum hayatım değişecek. Öncelikle sigarayı bırakmayı seçtim. 26 şubata kadar bırakmalıyım. Kızıma söz verdim. Şimdiden dinlemeye başladım müzikleri. En çok da klasikleri seviyorum. Tekrar yazacağım. Sevgiyle kalın...happy6 |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... hayatım değişecekteki gelecek zaman eki kalksa daha güzel olur :)))şimdiden başarılarınız için kutluyorum sizi:)) |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... hoş geldiniz herşey gönlünüzce olsun. . |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... aramıza hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar super |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. sapkal89 |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... hoşgeldiniz vien1 mutluluğunuz daim olsun.sevgiyle kalın... cansın...actionsmile |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... hoş geldinizsevincli mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... hoşgeldiniz,( hayatım degişti )hadi beraber deyin şimdki zamanda sevgiyle kalın.... |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... Teşekkürler Derya88. |
Cevap: Biliyorum, Hayatım Değişecek... Hepinize teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:28 AM. |