![]() |
Selaaaam!! Büyük ihtimalle en küçük üyeniz benimdir siteye üye olalı 3 gün oldu aslında amacım sadece telkinleri indirmekti ama birkaç kere göz gezdirince yazmadan edemicektim.Bu yaşıma rağmen yaşamam gerektiğine inandığım çok şey yaşadım çok fazla r geçirdim herşeyin köşesinden döndüm kendi kendimi toparlamak zorunda kaldım açıkçası yanlış anlamayın aranızda psikiyatrisler olabilir ama benim için onlar sadece dünya kadar ilaç veren sizi sersem yapan insanlar.Neyse konu şu ki bir merhaba diyeyim dedim keşke bu siteyle çok kötü olduğum dönemlerimde karşılaşsaydım ama belkide şimdi karşılaşmam gerekiyormuş NOT:Herşey sizde başlar ve sizde biter kiss3 |
Ynt: Selaaaam!! merhabalar melis cim hoşgeldin.. actionsmile hala yanımızda olduğun için çok şanslıyız desene kuzucum.. ark5 tabii ki bizim kadar sende çooook şanslısın.. ttli3 ölüm kolay olan... n9598 yaşamak tüm zorluklara rağmen güzel olan.. gogogo wave elimizden geldiğince hepimiz doğru ve mutlu yaşayarak mesut olamaya çalışıyoruz.. blissy bunun için yanımızda olmana sevindim.. art56art56 mutluluk bulaşıcıdır çünki.. 44 tıpkı esnemek gibi.. sevincli telkinleri aksatmaan dinle ve bilinçaltı ile ilgili konularımıza da bir göz at istersen.. super sen karıştırmaya devam et forum sayfalarımızı.. bir yerlerinde tekrar karşılaşırız.. y789 ama istediğin her an mutlaka yanında oluruz.. ark5 sevgiler.. hismiley |
Ynt: Selaaaam!! **shamanic** Teşekkür ederim tekrar hoşbuldum Her yaptığım yanlışdan çok şey öğrendim benim içinde önemli olan bu diye düşünüyorum krz56 Görüşmek üzere tekrar teşşekkür ederim.. |
Ynt: Selaaaam!! merhabalar meliscim..aramıza hoşgeldin canım super her şeyin bir başlangıcı vardır..yaşaman gereken ne kadar üzücü olaylar var ise,hepsini yaşadın ve bitti..hayata yeniden merhaba demen ve bizlerle olman çok güzel..hepimizin hayatında olumsuzluklar oluyor..bazen bunları paylaşıp burada anlatıyoruz.ancak anlatılmayan kimbilir ne acılar var..önemli olan hayatına açtığın yeni bir sayfa..ve öğretilmiş doğrulardan çok,öğreneceğin doğrular..bende burayı zor bir anımda buldum..herşeyin bir zamanı var..iyiki buldum..iyiki burdayım..iyiki sende buldun ve aramızdasın..inanıyorum ki burası sana çok şey katacak..kimbilir sende bizlere neler katacaksın..bu yüzden bizde senin katılımlarını bekliyor olucaz..sevgi ve ışıkla en güzel anlara diyorum... ttli3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 AM. |