![]() |
Merhaba...Umut her zaman vardır! Merhaba............ Ağlıyorum ...dostlarımın vefasızlığı için , Ağlıyorum ...Yaradana vefasızlığım için , Ağlıyorum ...özlediklerim için, Ağlıyorum ...özleyipte kavuşamadıklarım için , Ağlıyorum ...içimi acıtan kalp kırıklıklarım için, Ağlıyorum ...istemedende olsa kalbini kırdıklarım için, Ağlıyorum ...unutulmaması gerekenleri unuttuğum için , Ağlıyorum ..Rabbime hayırlı kul olamadığım için , Ağlıyorum ...yaklaştıkça uzaklaştıklarıma, Ağlıyorum ...tanıdıkça çirkinleşenlere, Ağlıyorum ...kıymetini bilemediklerime, Ağlıyorum ...sevsemde yüz bulamadıklarıma, Ağlıyorum ziyan olan yıllarıma.... Ağlıyorum bir ömür boyu ağlayamadıklarıma ......... Kayıp kentin güzel insanları,rüzgar eser mi sizin oralarda? ve Umut türküsü söylenirmi,sevda misali? Ya da buradan sesimiz duyulurmu? Bir SELAM desek dosta......actionsmile ........... |
Cevap: Merhaba...Umut her zaman vardır! hoş geldin |
Cevap: Merhaba...Umut her zaman vardır! şu anda umut varmıdır yokmudur ınan bılemıorum..cunku bende pek umutlu sayılmam...ama hoşgeldın aramızaaaa:) |
Cevap: Merhaba...Umut her zaman vardır! naz78......the desert Teşekkür ediyorum arkadaşlar,hoşbuldum...Baktım kimsenin selam sabaha baktığı yok.Ben direkt daldım foruma,.yazmaya başladım bile..blissy |
Cevap: Merhaba...Umut her zaman vardır! hoş geldin hoşgeldinnn... herkes o kadar yoğunkiii :D |
Cevap: Merhaba...Umut her zaman vardır! Alıntı:
Teşekkür ederim.Hoşbuldumm..y789 |
Cevap: Merhaba...Umut her zaman vardır! EXCCED İN DEĞİ GİBİ HERKEZ OKADAR YOĞUN Kİ SAYIFALARA YETİŞEMİYORUZ ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR DEPOLAMAK GEREKy789 |
Cevap: Merhaba...Umut her zaman vardır! sne içinden geldığı gıbı yaz boşver selamı sabahı:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 AM. |