![]() |
günaydın Herkese günaydın günün hangi saati olursa olsun. "Günaydın" benim için çok özel bi kelimedir. "merhaba" dan daha taze gelir bana. Neyse daha konuşuruz bunları. Bu altın madeniyle daha önce tanışmıştım ama o zaman fazla üzerinde durmaya vaktim yoktu. geçen pazar (26 ağustos) çok fazla bunalmıştım.sanki her şey üstüste gelmişti. ama ben sıkılıp somurtmak yerine bu siteyi incelemeyi ve daha çok şey öğrenmeyi tercih ettim. O günden beri ego ve suçluluk telkinlerini günde ortalama 6-7 saatten aralıksız dinliyorum. Problemlerim ortadan kaybolmadı tabiki, ama benim bakış açım değişti. Çok ciddi problemlerle savaşmıyorum (işsizlik ve bazı aile problemleri dışında)çok şükür. İlk amacım kişisel gelişim ve daha güzel bir ömür yaşamak. Sitenin tamamını inceledim diyebilirim. Neler yazdığınızı, neler yaşadığınızı ve ne gelişmeler başardığınızı az çok biliyorum. Hafta boyunca bunları okumak motive etti beni. Tezcanlı biri olsam da gelişmeleri bekleyecek kadar sabır göstermeye karar verdim. Bunda herkesin payı var. Yazımdaki olumlu havadan telkinlerin etkisini sezebilirsiniz sanırım. ama bendeki gelişmelerin ayrıntısını daha sonra yazacağım. Başta Atakan bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 25889 |
Ynt: günaydın Hoşgeldiniz.. Zaten üyelik isminden belli ilk sefer oylesine üye olmuşsunuz.. Sonra geri donup farkına varmış olmanız güzel...Detaylari mutlaka bekliyoruz.. Bende objektif olarak bakarsam yani bir üye olarak bu sitenin ve telkinlerin çok faydasını gördüğümü kesinlikle söyleyebilirim.... hismiley |
Ynt: günaydın hoşgeldin asd, paylaşımlarını ve güzel haberlerini bekliyoruz actionsmile |
Ynt: günaydın günaydın!!! senin günaydın deyişin gibi benim de birini uğurlarken, bir yerden ayrılırken ya da telefonu kapatırken hep iyigünler demem meşhurdur. gece yarısı telefonu bile olsa iyi günler derim. ama ilginçtir sadece kapanışlarda ayrılışlarda böyle, karşılaşmalarda , başlangıçlarda ise günaydın, iyi akşamlar vs diyorum sung66 |
Ynt: günaydın Umarım güzel şeyler paylaşırım sizlerle. Hepinize tekrar teşekkürler. Üye olurken doğru bir isim seçememişim dediğiniz gibi. Düşündüm taşındım sevdiğim bir şarkının adını kullanmaya karar verdim üye ismi olarak. Bundan sonra ben Yıldızlar . sapkal89 Yıldızlar Burada ne dilersen olur Bak hep yıldızlar kaymakta Onları saymayı bırak Onlar bizi saymakta Kaç kişi kaldı inanan Güzele ait olan Karanlığından korkmadan Işığını arayan En parlak yıldıza bak Bir dilek tut içinden Yol almış sayılır mıyım Ne hissettiğini bilirsem Başını biraz çevirsen Gerçeklerin gülümser Yalanlar avutmaz olur Yara derinse eğer İkimizin dramından Bir mutluluk çıkar belki Değeri yoksa aşkın Yalanlar bizi yıldızlar Gel sarılıp yatalım örtmeden üstümüzü Boşuna buruşmasın Kirlenmesin gökyüzü Söz&müzik:Feridun Düzağaç smiliyface |
Ynt: günaydın hoşgeldin |
Ynt: günaydın Yeni isminle hoşgeldin aramıza actionsmile |
Ynt: günaydın Hoşbulduk. hismiley |
Ynt: günaydın hosgeldiiin actionsmile |
Ynt: günaydın hoşbulduk elif cat3500 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 AM. |