![]() |
Merhaba ARkadslar (öss hazırlık ögrencisi) :) Merhaab öncelikle ben bayram ekiz istanbuldan burayı biraz önce keşfettim!!gercekden harika telkinler buldum ki ben zaten bir aydır öss ye hazırlandıgımdan dolayı bazı telkinleri dinliorum gece uyurken falan (adil maviş in Seve seve öss ) ile aldıgım bi telkin cd si var bu cok yararıma oluor!benim gibi öss hazırlanan arkadaslar varsa!almaları ve dinlkemelerini tavsiye ederim!sizinle buradan yazısmak buyuk bir zevk ki bu ilk dklarım sitede :D bna tavsiyeleriniz varmı? ne yapmalıyım öss hazırlık kapsamında?ne dinlemeliyim?nerden bulablirim bana yararı olacak telkinleri?öss kapsamında fazla bişe carpmadı gözüme ama biras daah karıstıriim ben siteyi görüşmek dilegyle hoscakalın!! |
Ynt: Merhaba ARkadslar (öss hazırlık ögrencisi) :) öncelikle formu bir gözden geçir daha sonraki haftalarda sinav heyecanını da eklersin |
Ynt: Merhaba ARkadslar (öss hazırlık ögrencisi) :) peki.. |
Ynt: Merhaba ARkadslar (öss hazırlık ögrencisi) :) Hoşgeldin 44 |
Ynt: Merhaba ARkadslar (öss hazırlık ögrencisi) :) öss hazırlık ögreencisiyim dediiim gibi öss icin bişeler yok mu sadee bi tane dinlemem gereken sınav kaygısı carptı gözüme... |
Ynt: Merhaba ARkadslar (öss hazırlık ögrencisi) :) Alıntı:
Bu seti puanlarınız ile yada siparis vererek alabilirsiniz. |
Ynt: Merhaba ARkadslar (öss hazırlık ögrencisi) :) açıklandımı sonuç öss |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |