![]() |
warning sign önce code46 adlı filmi izlemememe rağmen kanal değiştirirken filmin sonunda duyduğum şarkıdır. daha sonra shuffle modunda karşıma çıkmıştır ve tek hatırladığım kısmı olan i miss you! kısımlarını duymamla aradığım şarkının bu olduğunu anladığım şarkı diyerek şarkıyı bu upuzun cümleyle anlatmak istedim, ama arkada çalar durumda olduğu için kafamı karıştırdı bu şarkı, derken başını unuttum cümlenin. kısacası diğer coldplay şarkılarına hafiften benzediği doğrudur fakat hala çok güzel bir şarkı. sıkılamıyorum bu heriflerden. hep böyle şarkılar yapsınlar ben de hep dinleyeyim istiyorum. sıkılsam da en fazla 1 gün dayanıp tekrar dönüyorum kollarına. 'warning sign', hep çoğu şarkıda duyduğumuz cümleleri söyler ama müzikten midir chris martinin sesinden midir bilinmez, mutlu bir hüzün ekler bünyeye. buruk bir sevinç. nasıl hissetmek gerektiğini çözmek bile zaman alıyor bu hain şarkıyı dinlerken. insan bir uyarı işareti arıyor etrafta ne yapması gerektiğine dair diyerek şarkının adıyla da bu girimi bağlamış oldum. dinleyin.. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 PM. |