![]() |
anneanne ile futbol maçı izlemek hayatta yapılmaması gereken şeylerin başında gelmektedir. -anneanne bak bu maç çok önemli sessiz ol tamam mı? +tabi yavrum. aradan 5 dk geçer +bizimkiler de hiç oynayamıyorlar. galiba gol yiyecekler. -anneanne bi sus. ağzını hayra aç. dua at de kazansınlar +inşallah -bu kadar mı dua edicen +amaaaan bana mı oynuyolar bizim takım gol atar +şimdi gol attılar ya baksana nasıl havalara girdiler -anneanne bi sus allah aşkına +aman be bi sus bi sus. sustum işte. kalemizde gelişen atak sonrası +şimdi golü yicekler +bu topu kim icat etti acaba? sessizlik +mal mal bakıyolar. sen atacam desene oğlum. bak diğeri de tutsun ordan. bakmayla olmaz ki... sessizlik +fatih terim de neye dönmüş? gençliğinde nasıl yakışıklıydı... sessizlik +şimdi golü yiyecez! bak görürsün. gol bir yandan kafası yana dönük kuzenime bağırırken, olayla hiç alakası yokmuş gibi gözükürken, aniden dönüp, pozisyon bulan almanlara küfür ederek beni yardırmıştır anneannem.böyledir. çok özlediğimdir.. Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:55 AM. |