![]() |
kamil koç replikleri host: çay istermisiniz? yolcu: soğuk ne var? host: çay soğuk zaten halkla ilişkiler uzmanı bursa otogarında gelir ve müşterilere soru sormak ister ve beni seçer: -iyi günler, biga'da mı bindiniz? -ha, ne? -biga'da mı bindiniz? -efendim? -şöför nasıldı, bir hata yaptı mı? -yoook, gayet iyi kullandı. -saolun, umarım firmamızdan memnun kalırsınız. -ybsg -çay, kahve, meşrubat? -su aliim ya, boğazım kurudu. -su yok ama, çay, kaave ve meşrubat var. -salak) ben - pencere kenarı lütfen. görevli - pencere kenarı yok. ben - o zaman bir sonraki otobüste gideyim ben. görevli - a durun yer açıldı bi tane. otobüste 4865 tane pencere kenarı boş yer var, görüyorum ben monitörden... pis yalançı) -yiyecek ne alırdınız? +bisküvi gibi bişey alayım -bisküvi derken kastınız ne anlamadım? +kek alayım ben o zaman - sayın yolcularımız, kontenjanlı yolcularımızı almak için muğla otogarına girmek üzereyiz, muğla otogardan kalkış saatimiz, ee, kaptan saat kaç? + saat 10 - he, muğla otogarından kalkış saatimiz, 22:15'tir + çok o, 5 dakkada toplar gideriz - ee, 22:05 + neyse sigara içen çıkar 10 yap sen onu - tamam, kalkış saatimizi 22:10 dur, araçta lütfen değerli eşyalarınızı bırakmayınız, kalkış saatinden önce otobüsteki yerinizi alınız. not: lütfen mikrofonu açık bırakmayın. edit: bir de benim hep 1 veya 4 numarada oturduğum düşünülürse ben bu diyaloğu her halükarda duyacağım. Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 PM. |