![]() |
ekşi sözlüğe altıncı nesil kullanıcı alımı bugün itibariyle başlanan ve sitedeki okuyucu sayısının tavan olmasını sağlayan hadise.* itüsözlükte ilanıyla arı kaybına uğramamızı sağlayacak olan haber bir gazla az önce üye olduğum ama itü sözlük dururken çaylaklıktan kurtulmak için yazacak 10 giri bile bulamadığım sözlüğün, beklenen yeni suser alma kapmanyası. ne denirse densin sevindirici bir haber. yeniden çaylaklık, bir daha olmaz sanıyodum itüsözlüğün şu aralar boş kalmasına sebep olan olay. itü sözlüğü etkileme ihtimali çok düşük olan olay. ekşi sözlüğe daha çok ajan arı girmesini sağlayacak eylem * aklı başında insanların nerde çokluk orda ...... lafından hareketle kendilerini kaptırmayacaklarını umduğum olay. ekşide başlık nasıl düzeltilir gibi başlıklar görünmesine sebep vermiş hadise... itüsözlüğün yükselişine bir son vermeyi amaçlayan stratejik durum. bkz. tırstılar bizden ) aynı anda iki yere birden yazarak beynimin bölünmesine sebep olan olay..fakat bana gösterdi ki burası harbi çok daha iyi.bir kere ne o öyle ingilizce harflerle.elim habire ı,ş 'ye falan gidiyor. bkz. yaşasın itüsözlük) itüsözlüğün değerini anlamama neden olan hadise. yazmak isteyebileceğim herşeyin yazılmış olmasından daha ziyade, itü sözlüğün teknik üstünlüklerinden*** dolayı beni sudan çıkmış balığa döndürmüş, bana tekrar tekrar yaşasın itü sözlük, sen neymişsin wondrous nidaları attırtmış olay.bkz. bir de sözlük akıllı kalsa)bkz. bir de rakı şişesinde mimar olsam) itüsözlüğün en boş en az başlıklı günlerini yaşamasına neden olan olay itü mimarlık fakültesinden olanların fakülteyle ilgili yazdıklarına 'üç beş kişiyi ilgilendiren giriler' muamelesi yapılırken türkçe karakter kullanımı bi hak değil, ödev haline gelmiş, uyarılmadan direk giriler silinirken itünün kızları ottur, boktur erkeklere yazıktır mesajları destan halini almışken gerçekleşen ironik durum.. Kaynak: İtüSözlük |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:29 PM. |