Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   dizi bağımlısı olmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=192980)

bluemoon24 13-01-2009 05:00 PM

dizi bağımlısı olmak
 
göze kestirilen dizinin güncel bölümüne yaklaşmak için günde dörder beşer bölümleri izlemek, son bölüme gelene kadar rahat edememek gibi belirtileri olan aktivitedir. son bölüm izlendiğinde duyulan boşluk hissi kaçınılmazdır.

sanırım sabahın köründe kalkıp 17 bölüm heroes izlemektir. evet, ben bunu yaptım. kahrolası sivrisinek uyutmadı ki...

gençlik için cnbc-e dizileri, evde oturan kadınlar için aydın doğan kanallarının dizileri bağmlılıktır.
dışarıdaki sıcak, iş veren anne, çok fazla uyumak, faydalı bir şeyler yapmak konusunda iç sesin yağdırdığı vicdan azabı gibi durumların hepsinden kurtuluş yolu olarak tatil günü cncb-e ve e2'ye abone olmaktır.

işsizlik alameti

cnbc e dizilerinin gündelik hayata etkileri gibi sonuçlar doğurabilir...

bu dizi lost sa feci sonuçlar doğurabilecek, sosyal hayata sekte vurmaya neden olacak eylem.

bir digitürk kullanıcısının başına gelmesi muhtemel olan olaydır.

haftanın günlerini salı, çarşamba perşembe... yerine binbir gece, avrupa yakası, yabancı damat vs. şeklinde sayıyorsanız oldunuz demektir.

can sıkıntısını gidermek isteyen insanın televizyon izlemeye başlaması sonucu oluşacak 2 durumdan biridir. ikincisi için

dizinin yeni bölümü yerine bu dizide grev var sloganını görünce hayatın anlamının kalmamasıdır..



hayattaki dayanılmaz boşluğu doldurmaktır. kendi hayatının hikayesini yazmaktan kaçmaktır. dizi seyredilerek geçirilen saatler, hiç şüphesiz kendini geliştirmeye ve gerçekleştirmeye ayrılan zamandan çalınmaktadır. insanları uyutmak için yeni ve eğlenceli bir yoldur diziler. hele bir de uyumak isteyen, hayatın zorlu tarafından kaçan insanlar varsa.



Kaynak: İtüSözlük


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.