![]() |
muhendislere sorulan kil sorular * çamaşır makinesi bozulmuştur,anne söylenmektedir: -oğlum şu makinaya baksana! -ya ben ne biliyim tamirci çağırın !? -puuuu o kadar para sayıyoruz sana mak mük ol diye,bunuda mı öğretmediler !!! -.... yaşanmıştı yakınlarda. * türev ne işe yarar? * ne zaman deprem olacak ? * sizin fakultede kız warmı? * petrol mühendisine: -türkiye de petrol var mı? fix sorudur her vatan evladı uzaylı gibi gördüğü petrol mühendisine bu soruyu sorar. * atla ne yapıyordunuz? * -ne muhendisiydin sen? +metalurji muhendisiyim. -himmm peki ne ise yarar o. +?>??? * en son ne zaman at kiraladınız? * -nerde okuyorsun? -x mühendisiliğinde. -hııı. 4 yıllık değilmi -???!!!!* * a- abi o at mevsundan--- m- kes! * - ajdar sizin okuldan mezun olmuş öyle mi? + ben görmedim * en klasik soru : olm sizin okulda kaç kız var? * -Ne iş yapıyon sen şimdi? -Kimya Mühendisim. -iide ne iş yapıyon yani?Deney mi yapıyon? * -ne okuyon şimdi sen? +elektronik ve haberleşme müh. -heleeloyy haber mi suncan televizyonda sen şincik*? * elektr. elektro. mühendisine: abi şu bizim televizyonun ekran kayıyor, şuna bi bakar mısın? * * siz şimdi amele misiniz? inşaat mühendisi mi? * -ne okuyon sen evladım ? -inşaat mühendisliği -acık öğretim mi ? -höa ? * yeni tanışılan teyze - ee siz şimdi yemek de yapıyonuzdur derslerde... * mühendislerin te cetvelini saldırı amaçlı kullanmalarına sebep olacak sorulardır. * -ne okuyon sen genç? -endüstri mühendisliği -nedir şimdi bu?? endüstri neydi?? * * aynıyla vakidir: üç kişi farklı zamanlarda bu arkadaşa aynı soruları, hem de aynı sıra ile sorduk, aynı cevapları aynı sıra ile aldık vallaha billaha - kardeş kazandığın bölüm neydi? - mekatronik. - ney ney? - mekatronik! - meka ney? - mekatronik mekatronik!!! - o ney la? * - bilgisayar mühendisi misin sen şimdi? - evet. - söyle bakalım bizim oğlana şöyle oyunlu moyunlu bişey kaça çıkar? - ... * - ne mühendisisin? + makina mühendisi. - dikiş makinaları falan mı? + evet! konfeksiyon açacağım da çalışmak ister misin? * gıda muhendisliği 4. sınıfa gelinmiştir.teyzeler,ablalar,annenin gün arkadaşları durumdan haberdardır ve tabi doğal olarak yararlanmak isterler. -evladım sen gıda muhendisi sayılırsın şimdi dimi? +yok daha değil teyzeciğim,bitirince diploma alıcam o zaman. -haa ama sen biliyorsundur çoğu şeyleri dimi? +tabi.. -tamam o zaman ben turşu,reçel yaparken seni çağırayım sen gel bana yardım et. +tabi tabi..?!?! sıradan bir gün okuldan eve gelinmiştir,telefon çalar arayan teyzedir. -shunketsu ben dün süt aldım,biraz içtikten sonra dolaba koydum. +ee teyze.. -sabah bir baktım süt bozulmuş neden acaba? +teyze süt pastörize mi uht mi? -?!??!! +yok bişi* |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 PM. |