![]() |
o basliga 99 yildir kimse girmedi * lanetli başlıklar için söylenen sözdür. ilgili başlığa giren bir daha çıkamaz.. * yerlileri korkutmak için söylenen 189.nesil söylemi. * üzerinde girilmez yazan başlık için normal olan durumdur. * bir basliga gicirtiyla sallanan sandalyede oturan bir amcanin girdigi entrydir. * 100 yıllık lanet ...-1. * cetele tutan sözlük yazarları tarafından acemi yazarları uyarmak için söylenen söz. ben excell e geçtim onlara da tavsiye ederim. * - o başlığa 99 yıldır kimse girmedi! + neden? - ne bileyim pek tutmadılar heralde. + peki. * o başlığa girenin entrylerinin bir daha artı oy alamadığı için olabilir. * - o başlığa 99 yıldır kimse girmedi + neden ki? - oğlum o başlığa yazan, seri eksi veren ibneyle karşılaşıyor da ondandır ellağam. * - o başlığa 99 yıldır kimse girmedi - niye? - basliğin anahtarini kaybettik ondan giremiyoruz. - red red wine diyorum baska bir sey demiyorum. * -verengül ne yapıyosun? o başlığa 99 yıldır kimse girmedi! *ne olmuş? 35 yıl bana da girmemişlerdi ama sen... ühühühhhüüüü... -?!?!?!?!?! yauv ne alakası var şimdi? *konuşma cükücan, konuşma! |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM. |