![]() |
kalp kalbe karsidir * ayni seyi dusunen insanlarin sonradan bunu ogrenince soyledigi soz... * genellikle 'aa ben de tam seni arıyodum sen önce davrandın' yalanıyla birlikte söylenir. * dünyanın en büyük yalanlarından. doğru olsa daha mı iyi olurdu? sanmıyorum. * kalp kalbe karşıdır diyeli annem kalbi kalbime karşıdır diye bir umut içindeyim. çocukluk biteli çok oldu belki ama ben hala bunu annemden ilk duydugum gün gibiyim. gercekten kalp kalbe karsıysa o da benim için mi ağladı yani geceleri ? * manyaklığın bu kadarına pes gibidir. sms atarsınız aynı saniyelerde aynı konularda. yakar yitirir tabii ama olsun. ilginç. altıncı his uyan der gibi. * hangi kalp hangi kalbe karşıdır? karşıdan kasıt? diye soruları akla getirir. * attığı kalbinde onun için attığını sananların avuntusu yada tesellisidir. yalandır, hikayedir, * dir. kalp kalbe karşı olsa göz de görür, o kalbi gönül de... edebiyatın rivayet rivayet li çekimlerine kalmaz, karşılık bulma. * çoğunlukla aynı düşünüş tarzına sahip, birbirini çok seven ve çok iyi tanıyan insanların yaşadığı durum. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:06 PM. |