![]() |
ayrilik kokan laflar * çiflerin ayrılmadan kısa bir süre öncesinde kullanılan sözlerdir. bu sözler kullanılmaya başlandığında ilişki bitiyor demektir. * genelde kadınların söylediği -evden çıkamıyorum babam izin vermiyor! erkeklerin söylediği -bu hafta işlerim çok yoğun seni sonra ararım. * -sen hâketmesi zor bir insansın. * kendine iyi bak. * benden daha iyisine layıksın artık seni bir arkadaşım olarak goruyorum * aslında seni sevmiyormuşum * herhangi bir anda herhangi bir yerde söylenen "hoşçakal" kelimesi. * görüşürüz. * ilişkimiz biraz monotonlastı sanki. biraz telefon konuşmalarını azaltsak, daha az görüşsek. ya da belli bir dönem ara verelim. * - kendine iyi bak .. her zaman .. * -ara verelim. * bu aralar sorunlarımla uğraşıyorum, yalnız kalmam lazım nolur anla beni... meali: ufak ufak s.tirip gideyim. * -konusmamiz lazim canım.. * -biraz kendimle kalıp düşünmeye ihtiyacım var. * iliskimizi gozden gecirmemiz gerekiyor. * -bu konulari daha sonra goruselim basim simdi cok agriyor. * offf canım işim var ben seni sona arayacağım. * -iliskimiz yuzunden kilo aldim. cok atilsin Sertan. -ben firtinali denizlere aidim, sense durgun sulara. -Ben henuz yasamam gerekenleri yasamadim, bana izin ver. -seni seviyorum ama sana asik degilim. -bir elmanin iki yarisi miyiz sence? dogru soyle bak? sence oyle miyiz? -kiz/erkek arkadaslarimla tatile cikmam seni rahatsiz eder mi? * sen iskeleye bagli firtinalardan yoksun tatli ruzgara razi ben acik denizdeyim deniz bu belli olmaz huyunu seveyim * -bir mola ver bu aska. -uzun sure bir issiz adada tek basima yasamak istiyorum cumasiz. -ask dedigin,sevgi dedigin nedir ki? kimyasal olarak cok cikolata yemekten bir farki. * ayrilik insanlar icin ve sen de insansin * ben giderim sen bosver, bana biraz izin ver, yalvarayim mi? iyi düsün birtanem, bu ask bizi üzmeden, ayrilalim mi? * -biraz ara versek diyorum artık -ne kadar -ne bileyim kendimizi toplayana kadar. * bünyeden bünyeye değişir, mesela: + would you amm, threesome? - hmm * ya bi .iktir git |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM. |