![]() |
zall asana zall asana mendilini * yukarı karaman dolaylarından hoş bir türkü. sözleri ise muhteşemdir ama bulamıyorum gugıl'da. * --spoiler-- zall asana zall asana mendilini akşam oldu göndersene entarini --spoiler-- * --spoiler-- zall im oyun bozan sende bu büyü de yalan. --spoiler-- şarkısından sonra patlaması muhtemel şarkı. * "memeler baş kaldırmış, memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler zallım oy gelin zall ım zall ım zall ım" şarkısının eltisi. edit: bu şarkı sarmadı. beni ifade eden "aman sallako yandım sallako yu dinliyim gari. * zall dım çayıra mevlam kayıra... şeklinde devam eden yörsel türkü. tezahurat şekli de vardır,bütününü yazmayalım küçük bir kuple yeterli olacaktır anımsamanıza taksim'den aşağı zall dım .ağıııı !!! * 1 mayıs'ta uludağ emekçilerinin eşliğinde halay çekmesini istediğimiz türkü. --spoiler-- çikta çikta çikta çikta çik çik çikiiiita çikita zall.. çikita zall --spoiler-- * sezen aksu'nun zall la zal la gur memeler caglasin zall la zall la yer yerinden oynasin diyerekten şarkı yapmasına vesile olan sözlerdir. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 PM. |