![]() |
alo july4th * + alo, july fort mu ? - evet. + hocam fordcumusun sen diye soracaktım. - hayır kardeşim ne alakası var. o amerikanın özgürlüğünü sembo... + sihtir uleeynnnn. * 444 58 59 * aradıktan sonra 0407 dahili numarasını tuşlayın. * eag - alo jul... jul - ne var ne istiyolar. eag - eski nickimi istiyorum arkadaşım... jul - abi bana verme de kim alırsa alsın! * + alllooooouuu. culay ben limon. - efendim? + eger 54 tane daha entry yazarsam oran 7 olacak. - ne guzel. + eger 92 tane daha baslik acarsam oran 6 olacak. - himmm. + 460 entrymi silersem de oran 6 olacak. - eee? + yok eger 10 entry girer ve 246 tane baslik acarsam oran 5 olacak. - limon + efendim. - artik rakamlara falan bakma. kendi haline bırak boşver. + ama ama.... - aaa yeter. yok su sayi, yok bu sayi. yetti. arama artik. yeter. tum entrylerini silecem o olcak bak. + ama culay 496 tane baslik acarsam da oran 4 olacak. - limon sildim seni. ahanda bu diyalogun yasanmasi yakindir, ben diyim. edit: oran = yazdigim toplam entry sayisi / actigim toplam baslik sayisi * - alo july4th mu? + hayır, haziranın 27'si bugün. - bu espri mi şimdi july? + gerizekalı! espriyi yapan sensin! - nasıl yani? * - alo culay forfff.. + abi arabaya taş lazım! - arabaya taş bulun o vakit.. + sen de getir o zaman abi! edü: yok cozef kadar komik olmuyo yahu. * - alo josef k mı? + hayır, july4th. - niye değil? hayret bi şey yaa! * +alo! -efendim? +ben pepe le pew beni arayan oldu mu? -yanlıs numara burası alo july4th 5 dakika sonra... +aloovv. -buyrun... +ben pepe le pew yav beni arayan oldu mu? -beyfendi yanlıs diyorum ya... 5 dakika sonra... ^merhaba iyi günler. -merhaba buyrun. ^ben pepe le pew le görüscektim. -!/+^'? * - aloo, juliet aşkım, nasılsın ? + hayır, burası alo july4th hattı beyfendi. - sen de kimsin lan ? juliet nerde ? lan yoksa.... + ha ha ha... ben sattım, ananı da satacam... - laaannnnnn... * +aluuu. -buyrun. +july4th mü efeem. -buyrun benim. +bi viski lütfen. -yanlış oldu galiba. +hayır bilakis doğru oldu. -kardeşim ne istiyorsun? +kızgın kumlardan serin sulara atlamak. -gammaz olup beleş tatil istiyosun yani. +anladın sen onu. -benim yapabileceğim bişe yok. +hadi ya tühh. -üzgünüm. +bi sigara ver o zaman? -ya bi git kardeşim. dıt dıt dıııt. +dur kontür gönder bari. anaa kapattı ya lan. * -alo culay +buyrun benim -paramı ver lan +bu bir bant kaydıdır ... -yersem.. +kapsamı alanı dışında? -culaaaayyy.. +çekmiyor dostum sonra arar... dıt dıt -ulan seri eksi oy veren ibneyi bile senden çok seviyorum. * - alo july4th? + evet benim buyrun. - yazıda yazması kolay da, dilde söylemesi zor. + nedir o? - nickiniz. bu th var ya, orayı aslına uygun çıkardığımda çok zorlama gibi oluyor, öbürü de acun gibi ne biliyim... + bu diyaloglar zaten yazıda geçiyor ya sorun olmamalı. - ama hayal ediyorum ya ben, orada ister istemez... + hayal mi? - evet sizi hayal ediyorum. + anlıyorum, şikayetiniz yoksa... - yok canım, ne şikayetim olacak? + neden yazdınız o zaman? - söz uçar july unutma, sadece ama sadece yazı kalır. + size kimse gerizekalı olduğunuzu söylemiş miydi? - yo hayır. + tamam o zaman ben de söylemeyim. - yok yok çekinme. + hayır söylemeyeceğim tamam? - allah aşkına söyle vallahi darılırım. + ühühühüüh - ağlama lan, kıyamam bak ben hiç! + dıt dıt dıt - bu da josef gibi... bu modlar hassas oluyor herhalde, e zor tabi, bu kadar manyakla. herkes benim gibi duyarlı değil ki anasını satıyım, niye satıyım ki tövbe estağfirullah! * - alo july4th buyrun. + nereye buyurayım? - buyurma anas... + aa, ayıp oluyor ama! sadece eğleniyorduk ha adamım! * - alo july4th mu? + alo july4th buyrun. - sen aslında yoksun değil mi? her şey benim kafamda değil mi? doğruyu söyle çıldıracağım! + .... - neden konuşmuyorsun? neden olacak, ben konuşmuyorum ondan. + .... - ben bu olayı çözdüm, aslında july yok. + haklısın. - kimdi lan o? * - alo july telefon işletmesinden arıyoruz, ben vahit. + ben de july buyrun. - alo! + alo. - alo! + alo. - alo! + dıt dıt dıt - niye kapattın? asıl en komik replikler sondaydı. * + alo july4th, ben zall yarın acilen toplantı yapmamız gerekiyor, hemen gru.. - ulan itoğli, bu kaçıncı yeter artık şakanında tadı kaçtı, her gece aynı şaka yok benn zallımda, yok toplantı yapmamız gerekiyorda + olum ne diyosun sen ben zallım, gerçek zallım - lan varya siz şu şakacıları bi yakalarsam hepinizi uçurucam, hatta bütün sözlüğü uçuracam, yeter lan artık + july sakin ol bak, kafayımı yedin benim lan manyak, zall.. - bende ssg yim zaten. siz görürsünüz.. + lan lan..... dı dı dı dııııtt dı dıı dıtt akabinde... july4th 1 nesil silik * * * en tatli sohbetlerin yasanacagi telefon hatti. ara beni boya beni mantiginda degil yahu. zall'la konusmak kasiyor alo zall diye diyalog uretimi cok az. josef k desen eh iste, artik klasiklesti * . ama july4th hos gorulu ve hos sohbet. yalan mi? edit: alo oyuncakbulutu 79 gun beklemek gerekiyor. ama o da hos sobettir. hakkini yemeyeyim. * - alo july4th? - ben bir garip keloğlanim, eşeğimin yok palanı, varım yoğum doğruluktur - yahu folklorik bekletme müziği secmişler, ben sikayetimi geri aldim tanrim sen bağişla beni bir jingle'a kandim nasil içmeyeyim ben... * kendisinin çalan telefonları duymamazlıktan gelerek ifrit olacağını düşündüren hat, işte ispatı: |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 AM. |