![]() |
ELENA sizce ne demek, ELENA size neyi çağrıştırıyor? * vıcıkımsı yazılar yazan,sevimli olacam diye z yerine s kullanan,polat alemdar denen keresteyi erkek sanan mutfak kedisi tarzında bi ablamız.........: [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) doğru yasılış eleni olacak. anna vissi'nin söledii güsel bi şarkı. aynı samanda benim tanıtım sayfamda bu music var. ) Eleni adlı şarkının doğuşu gerçektende çok ilginç: Anna Vissi'nin Eleni adında küçük bir hayranı vardır, küçük hayranın adı Eleni,hemen hemen her Anna Vissi konserine gider ona olan sevgisini her dafasında dile getirirdi.En büyük hayali Anna Vissi ile tanışmak olan küçük Eleni bu hayalini gerçekleştirir ve Anna Vissi ile ahbap olur.Hiç bir Anna Vissi. aktivitesini kaçırmayan küçük Eleni bir gün Anna Vissi'nin konserine gelmez, bunu merak eden sanatçı Vissi Eleni'yi arar ama onu bulamaz çünkü Lösemi olan Eleni artık hayatta değildir. Bunun üzerine Nikos Karvelas Eleni için aynı adı taşıyan şarkıyı yapar, tabiiki şarkı küçük lösemi kurbanı Eleni için yazılmış ve ölümü anlatmıştır. Eleni adlı şarkının Türkçe çevirisine gelince: Resimlerimize bakıyorumda Yüzün renksiz, Nasılda yorulmuşsun, Gitmek için acele ettin. Acı dolu gözlerin, Gökyüzünde iki bulut gibi Acaba nereye gidiyorlar? Nereye seyahat ediyorlar? Eleni,gittiğin o yerde mutlu olmaya bak, Beyaz bir sayfaya limon sarısı gözyaşlarıyla sarı bir mürekkeple yazıldı kaderin bu kürede... O öğleden sonralarını hatırlıyorumda Çıt çıkarmadan yanımda otururdun, Sadece bana bakıp gülümsüyordun, Sana bu şarkıyı gönderiyorum, Beni unutma ve daima gülümse, Eleni gittiğin yerde mutlu ol, Beyaz bir sayfaya limon sarısı gözyaşlarıyla sarı bir mürekkeple yazıldı kaderin bu kürede..... SEVDİM Bir ömür sürecek derken Nasıl oldu da bitti bu guzel, Bu deli sevdam, canıma saklı yar Sana her gece sorardım Ne yaparız bir gün ya biterse Derdin ya bitmez Yanıma gel diye Geldim, beni yollar uçurumlar bağlamaz Sevdim, deli gönlüm sevemezse ağlamaz sevdim, bu günümde yarınımda sen varsın Ben seni herşeyden çok sevdim elena şarkısının Türkçesi ))) o yarışmayı kazanmak hakkıydı...harika ses, müthiş yorum.. lna bkmynz: Hain lna şiiri/logaritma my number 2 rus bir bayan adını cagrıştırıyor bana 5. Mevsim bu ülke de hiç mi sesi güzel,özü türk kız yok... Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 PM. |