| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük METİN YILMAZ sizce ne demek, METİN YILMAZ size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Bana Yolla Bir mektup gönder sevdiğim Gözyaşın sel edip bana yolla Bir ateş yak dağlarımda Yana yana bana yolla Ne bir laf et ayrılıktan Ne bir sitem yalnızlıktan Ürperirsen karanlıktan Gece gece bana yolla Bir mektup gönder sevdiğim Ülkem ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * Bana Yolla Bir mektup gönder sevdiğim Gözyaşın sel edip bana yolla Bir ateş yak dağlarımda Yana yana bana yolla Ne bir laf et ayrılıktan Ne bir sitem yalnızlıktan Ürperirsen karanlıktan Gece gece bana yolla Bir mektup gönder sevdiğim Ülkem kadar güzel olsun Fırat gibi Dicle gibi Aka aka bana yolla Del oldum o gözleri Uzakta çalan sazları Sıladaki yıldızları Saya saya bana yolla Uzayıp giden yolları Düğüm düğüm bana yolla Başı karlı mor dağları Sıra sıra bana yolla Seni Çok Seviyorum Ak bedenlim sütüm benim Yudumla içtiğim benim Umudun umudum benim Seni çok seviyorum Ellerin ellerim olsun Gözlerin gzölerim olsun Sözlerin sözlerim olsun Seni çokseviyorum Engeller dolu yoldasın Yüreğinle kavgadasın Attığım voltalardasın Seni çok seviyorum Gelişin gelişim olsun Gülüşün gülüşüm olsun Dövüşün dövüşüm olsun Seni çok seviyorum Söz: Murat Kalaycıoğlu Müzik: Metin yılmaz Yangınlarımdın Geçen dünümdün sen Gelen günümdün sen Yüreğimin toprağında açan Gülümdün sen Nasıl aldandın gönlüm Nasıl bağlandın gönlüm Nasıl inandın gönlüm Nasıl karardın Şiirlerimdin sen Şarkılarımdın sen Yüreğimi tutuşturan Yangınlarımdın sen Söz: Cevdet Bağca Müzik: Cevdet Bağca - metin Yılmaz Bırak Acı Bende Kalsın Gelmem demişsin gelme Neler çekermişim bilme Sevmiyormuşsun sevme Bırak acı bende kalsın Bir gün gelir hatırlarsın (günü) Geçsin ömrün bir düş gibi Gökte uçan bir kuş gibi Mutlu bir yürüyüş gibi Bırak acı bende kalsın Bir gün gelir hatırlarsın (günü) Ben seninle düştüm dile Hata ettim bile bile Yolun açık güle güle Bırak acı bende kalsın Bir gün gelir hatırlarsın (günü) Nesine Yandım Yollarına öldü mü Bir kerecik güldü mü Kendin ettin deli gönül Sen de yandın gördün mü Nesine yandım bu yarin Nesine kandım bu yarin Penceresin açtı mı Sana mendil attı mı Avunurdun belki gönül Bir mektubun aldın mı Söz ve Müzik: Metin Yılmaz Güz yangını Güz yangını vurdu kaybolduk rüzgârlarda Yanık bir türkü gibi dolaştık yüreklerde Sen benim hayallerim düşlerimsin Sen benim sımsıcak gülüşlerimsin Sen benim çocuksu sevinçlerimsin Sen benim zamansız gidişimsin Bende olan ne varsa savurdum senden yana Yol oldum sevdamıza varamadım ne fayda Sen benim dilimde türkülerimsin Sen benim güneşim kor ateşimsin Sen benim sürgünde memleketimsin Sen benim dinmeyen hasretimsin Söz ve Müzik: metin Yılmaz Düş Mavisi Gündüzü sökülmüş bir gün gibiyim Bülbülü incinmiş al gül gibiyim Sana büyüttüğüm sevgiler öksüz kaldı Bilemedin sevdiğim ömürden öte köy vardı Düşüyorum yarim yollarına Sana gitmek varmaktan güzel geliyor Ilgıt ılgıt esen yelden kokunu alıyorum Ateş olup yansam da kül olup savruluyorum Söz ve Müzik: Metin Yılmaz Leyli Leyli Ben savrulan bir ömürdüm Seni göreli Bulutsuz göklere döndüm Aşka düşeli Gönül der sevdiysen Perçemini derdiysen Bu aşkı dert eylediysen Yan leyli leyli Yandım yar aşkın narına Seni göreli Dumansız dağlara döndüm Aşka düşeli Gönül der dardaysan Ateşlerde hardaysan Lal olmuş dillerdeysen Yan leyli leyli Söz ve Müzik: Metin Yılmaz Benim Yerime Deyin başını eğmesin Gözüne yaşlar değmesin Ağladığı duyulmasın Benim yerime Gidin bulutlar gidin Yağmurlara dönün bugün Öpün yarin saçlarını Benim yerime Benden uzak rüzgârlara Bana yasak yağmurlara Dokunsun yıldızlara Benmi yerime Söz: Cevdet Bağca Müzik: Metin Yılmaz Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük METİN YILMAZ sizce ne demek, METİN YILMAZ size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Bana Yolla Bir mektup gönder sevdiğim Gözyaşın sel edip bana yolla Bir ateş yak dağlarımda Yana yana bana yolla Ne bir laf et ayrılıktan Ne bir sitem yalnızlıktan Ürperirsen karanlıktan Gece gece bana yolla Bir mektup gönder sevdiğim Ülkem ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi