![]() |
KIZMAK sizce ne demek, KIZMAK size neyi çağrıştırıyor? * sevdiğim insanlara kızabilirdim eğer sevmek bana mahzun durmayı öğretmeseydi. Elbette kızıyorsun bana belki en çok da bu zayıflığıma kızıyorsun: Tedirginliğime, seni kaybetme endişeme, telaşıma, şaşkınlığıma, titreyişime, ürpermeme, anlamlarını anlamamış kelimelerle yetinmeme, müzakerelerde bulunmama, buhranların yorduğu bir gençlik yaşamama, bilincimi sana yönlendirmeme, sürekli sürekli içmeme, kelimelerin kifayetsiz olma durumuna, vesaireye vesaireye.. bir nedeni yok yalnızca öptüm. Bir gün kizsan bana, alip basini bin yillik yere gitsen dönüp dolasip gelecegin yer benim demedim mi? Mevlana sinirlerin yerinden hoplamasıdır, gaşların çatılmasıynan gendini göstermiye başlar. emme yüzde oluşan kırışıklıklar insanı yaşlanmış gösterir. datlım gıymatlım bi biskrem versem.. disem kızgınlıklar geçermi ola? testesteron hormonlarıma.. saçlarım dökülüyor... sinirlenmenin 'üst', kudurmanın 'alt' kümesi olur efenim... bknz..okuma // yazma özürlü arkadaşlarımızın tepkileri.......- ))) .Pp küfür ve hakaret yok..! ! ! ..ı-ıhh..ayıppp..! ! ! eğitim şart..! ! ! amaaa, salt din eğitimi olmamalı[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] o kadar kızma be birader...ekranım tükrük oldu yahuuu..! ! ! tamam anladık..herkes hata yapar....bayanlardan özür dile de, bitsin bu çilen.. muhahahahhaha kula kulluk yapandır salak olan[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] agzına saglık Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 PM. |