![]() |
DON OMAR(DALE DON DALE) sizce ne demek, DON OMAR(DALE DON DALE) size neyi çağrıştırıyor? * donnnnnnnnnnnnnnnnn kırooooooooooooooooooo bu sarki onceden çok hosuma gidyodu simdi resmen ba-yi-yor artik sarkidan midem bulandı yani böööğ ne bilim ben zaten merak ediyorum siz cevap verin Adamın annesine isyanını anlatan ve o nedenle de daha çok kadınların ilgi alanına giren bir reklamda yeralan parçanın ismi. [Şarkı sözlerinin manası: Anne bana Don'dan başka isim bulamadın mı? Millet hep son damla geyiği yapıyor. Batsın bu dünya, bitsin bu dalga. Biz birini bulamazken, ikisi bir arada alana yazıklar olsun.] bu adamın sesidir beni hayattan bezdiren! Nere gitsem bu şarkı. ses benzeşmesi nedeniyle elidor şampuu nun reklamında kullandığı [img]/images/smilies/smile.gif[/img] hocaamm! ! (ya da koçuumm! !) don don he-pi-mizz! ! dalee seklinde bir girisi var.. ne lan bu türkçe mi diye o güzel kafami yordum ama adam sey diyormus: gocho! don, don! (m-v-p) dalee elidor reklamiyla meshur olan bi abazan marsidir kisaca (sexy lady'i unutmadik daha) mars degil tabi mar$ yani.. marş demek istedim (bi word'e kadar gidip geldim,klavyenin marşı basmiyor da) Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:17 AM. |