Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=495)
-   -   ÇİRKİNLİK sizce ne demek, ÇİRKİNLİK size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=147496)

bluemoon24 08-01-2009 07:16 PM

ÇİRKİNLİK sizce ne demek, ÇİRKİNLİK size neyi çağrıştırıyor?
 
*



ruh ve beyni sardığı anda gerçek çirkinlik budur....







başkalarına okka ile bedava dağıtılan güzellik denen o adi şeyden, benim gibiler tarafından yana yakıla istenmesine rağmen dirhem ile verilen ve epeyde pahalıya patlayan bi şeydir.



aynalara bakınca aynaların çatlatmak yerine, aynı aynaları yüzüme bakarak pis pis sırıttıran kavramdır.



kısaca aynaların sağlamlık testini başarıyla vermesine neden olan adi bi şeydir. pis mikrop gerizekalı güzeller, hem aynaları hemde beni hasetten çatlatıyorlar.nefret ediyorum onlardaaaaaaaaaaan.







İnsanın gerçek potansiyelini, yaşama kabiliyetini ortaya çıkarabilmesi için Allah tarafından verilen bir hediye.(buda bi çeşit züğürt tesellisi niteliğinde olsun)







selamlar çirkinlik majyajla kapatılıp, yepyeni bir yüz elde edilir. ama önemli olan ruh güzellğidir. ne güzeller var ruhu,kalbi çirkin. ne çirkinler var ruhu,kalbi ve karakteri pırlanta gibi....sevgiler.







çirkinlik bence benim çünkü çok çirkinim insanların yüzüne bakmaya utanıyorum çunkü güzel birine baktığım da kendimden utanıyorum







Ya makyaj yapılamayanlar? ? ? ? ? ? ? ? ?







makyajla kapatılan gerçek







kirli ayna







anlamsız



sıçramak



ihtiyacı







Kaynak:Antropoloji


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.