![]() |
ATMA TÜRKÜ sizce ne demek, ATMA TÜRKÜ size neyi çağrıştırıyor? * Atma Türkü yok idi Türkü kürdü heç yok idi oyyy amaneeeey Kürdü ABD 97de komple böldü. Kürdü uydurdu Atma Türkü Vaaay amaneeey OOOOOoooooy kadırga düzü duman kız halimiz çok yaman yar alamassam seni ben öürüm ozaman [img]/images/smilies/smile.gif[/img] ben ölürüm ozaman sisdağından aşağı gelir yayla yoları sisdağından aşağı gelir yayla yolları bu sene yapamadım eski sevdalıkları eski sevdalıkları bu sene yapamadım eski sevdalıkları eski sevdalıkları kar yagdıda kapattı konustuğumuz yeri sendemi hasta oldun ey vefasız sevgili armudun dallarına çıkarım budar budar ey gidi sevdiceğim senle çok işimiz var kar yagdıda kapattı konustuğumuz yeri sendemi hasta oldun ey vefasız sevgili insanın kendisine özgü yazdığı ve kendisinin yazdığı türkülerdir. yanlız bu türküyü kaşların burun tarafındakiler yukarı uç kısımları aşağıya bakacak ve avucunuzu kulağınıza dayayarak söyleyeceksiniz... ben bir garip yaralı nokia yım gezer durur ev ararım bidene buldum ama yetmedi 2.sini 2 aya kadar ararımm loy loy loy loy ben bir garip yaralı nokia yım bildik tanıdıklardan haber bakarım bilipde söylemeyen olursa onun ben taa.....canını yakarım.) loy loy loy loy Ah gidu Karadeniz Dasdi bu yana dasti Bu kaybana sevdaluk Basuma çile açti Ha buradan asagi Her egreti egreti Dünyada sevdani al Ahirete cenneti [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:11 AM. |