![]() |
HALİMİZ DUMAN sizce ne demek, HALİMİZ DUMAN size neyi çağrıştırıyor? * giderek dağı duvarı aştık yardan uzak aleme daldık aman aman çaresiz kaldık halimiz duman aman aman... Halimiz duman bence duman olanların halini çağrıştırıyor bende bazen halimin duman olmasını istiyorum.Ayrıca duman'ı deli gibi seviyorum bence mütişler! ! ! final tatilini gezmek ve tozmak gibi gayet elzem(!) işlerle değerlendirmiş öğrencinin sınava bir gün kala içinde bulunduğu durum. köprüden sonrası [img]/images/smilies/smile.gif[/img] giderek dağı duvarı aştık yardan uzak aleme daldık aman aman çaresiz kaldık halimiz duman aman halimiz duman aman giderek kanımız zehir dolmuş yoldan çıkan kurda yem olmuş AŞK dediğin kalbini soymuş halimiz duman aman nerde yaşarsan yaşa babam sevgi aşk hepsi hepsi yalan giderek dağı duvarı aştık yardan uzak aleme daldık aman aman çaresiz kaldık halimiz duman nerde yaşarsan yaşa babam sevgi aşk hepsi hepsi yalan giderek kanımız zehir dolmuş yoldan çıkan kurda yem olmuş AŞK dediğin kalbini soymuş halimiz duman aman halimiz keşke duman olsa diyorum bazen,,duman iyidir Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |