![]() |
FİGARONUN DÜĞÜNÜ sizce ne demek, FİGARONUN DÜĞÜNÜ size neyi çağrıştırıyor? * fadime'nin düğünü... onların figarosu varsa bizim de fadimemiz var... -yarın figaronun düğünü var... *hadi ya..kimdi o...ne alıcaksın düğün hediyesi olarak...? -nasıl yani yaaa.......! .. bendeniz dumur detaylarına gark olma vaziyetlerinde..:=))) Öyle dillere destan bir düğünmüşki üşenmeyip operasını bile yapmış adamlar [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) halbuki karanlıktı tülleri yanık papatyadandı gelinin tacı matemine bulanmıştı siyah duvağı oyun boyu söylenmesi beklenen şarkı..külliyen yalan... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])))) figaro figaro figaro figaro figaro... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) fazlaca uzun tutulmuş bir opera...üstelik düğün falan da yok.. [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) eski zeki-metin kaberelerinden (zeki) -Bizim oğlanın sünnetini AKM'de yaptıracaktım,olmaz dediler...İstediğiniz para olsun ne kadarsa veririz dedim...Yok olmazmış...Geçen baktım kocaman poster asmışlar...Figaro'nun düğünü diye...Kim ulan bu figaro... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 PM. |