Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Cilt ve Deri Sorunları > Sivilceler

Uyarılar

Sivilceler Sivilceler

yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Cilt ve Deri Sorunları ve Sivilceler yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ''Yıllar önce,üniversite birde iken,yani ergenlik dönemimde falan da değilken,ağır sivilce sorunu yaşadım..Hayatımı karartmıştı artık..sokağa,okula gitmek istemiyordum.Bir cilt doktoru,(sonra rahmetli oldu,Allah rahmet etsin) gelmişti babamın çalıştığı kurumun polikliniğine..Babam bir de ona götüreyim seni dedi..umutsuzca gittim..Doktor bir tertip yazdı ve bunu eczaneye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sivilceler telkin cd indir izle İstanbul Sivilceler nerededir kimdir Sivilceler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sivilceler hipnoz Sivilceler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sivilceler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sivilceler kuantum düşünce kitap haberi

yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2010, 08:50 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
ceylan84lum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 274
Tesekkür: 204
313 Mesajinıza toplam 1,423 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura aboutceylan84lum has a spectacular aura about
Standart yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

''Yıllar önce,üniversite birde iken,yani ergenlik dönemimde falan da değilken,ağır sivilce sorunu yaşadım..Hayatımı karartmıştı artık..sokağa,okula gitmek istemiyordum.Bir cilt doktoru,(sonra rahmetli oldu,Allah rahmet etsin) gelmişti babamın çalıştığı kurumun polikliniğine..Babam bir de ona götüreyim seni dedi..umutsuzca gittim..Doktor bir tertip yazdı ve bunu eczaneye yaptır,dedi.Yanında da bir antibiyotik verdi..MAKSİPOR TABLET..
Bu suyu pamuğa alıp,sabah ve akşam yüzünü bununla bastıra bastıra temizleyeceksin ve bunun dışında ne sabun,ne su kullanmayacaksın dedi...
Yaptırdım..ama içinde aseton vardı ve kullanmaya korkuyordum..öylece bir ay ellemeden banyo dolabında beklettim..
Ama sonunda pes ettim ve ne olursa olsun artık deyip,kullandım.Antibiyotiği de o gün almaya başladım..cumaydı,hiç unutmuyorum..
Pazartesi okula gittiğimde,yüzümdeki mor lekeler,sivilce kabukları dökülmüştü ve pürüz yoktu.Herkes şaşırdı..
Sonra ben bunu tam iki yıl ,cilt toniği olarak kullandım.Zaten ilk iki haftada tamamen geçtiler ve toplamda iki kutu maksipor bitirdim.Ama ne olur ne olmaz diye bu tonikten vaz geçemedim.Pek çok arkadaşım da sonradan benden formülü alldı...o kadar çok yaptırdım ki artık ezberimde..

Resorchine>>>>>8gr
Alkol/Aseton>>>>125gr(aâ)
Eau de rose>>>>>100 gr (u.s.ext)

Bunu olduğu gibi kopyalayıp eczacıya verin,o anlar..Ama yine de hatırlatmamı yapayım,alkol ve aseton eşit miktarda ikisi de 125 er gr.olacak..
İnşallah kullanıp faydasını görenler olursa,buraya yazarlar...
Not=Eh,teşekkür et butonuna basarsınız heralde di mi?
1-Yüzünüzü yıkamayın konusu yanlış anlaşılmış gördüğüm kadarıyla.Elbette ki abdest alan,duş alan insanın yüzüne su değdirmesi kaçınılmazdır.Zaten de bunda bir sakınca yoktur.Burada önemli olan sabahları ve akşamları o alıştığınız bol suyla ve temizleyici sabunlarla yüzün yıkanmasından vazgeçilmesi ve sadece pamuk ve losyon ile yüzünüzün temizlenmesidir.Gözlerinizi ayrıca yıkayabilirsiniz ama cildinizi abdest veya duş zamanları dışında su ile yıkamaktan vazgeçmeniz gerekiyor.

2-Antibiyotiği lütfen kafanıza göre kullanmayınız.Doktor tavsiyesi ile kullandığımı topikte defalarca yazdım.Losyondan tek başına sonuç alamazsanız,cildinizdeki akne sorunu fazlaysa bir doktora danışıp antibiyotiği de yanında yazdırabilirsiniz.Ama hafif cilt sorununuz varsa antibiyotiği kullanmayın.Losyon yeterli olacaktır.

3-Defalarca ,bunun bir DOKTOR tarafından yazılmış reçete olduğunu vurguladığım halde,işgüzar eczacılar tarafından reçetenin içeriği ile oynanmasına,bazı miktarların ve maddelerin değiştirilmesine,eczacının kafasına göre şunu ekleyelim bunu çıkartalım demesine izin vermeyin.Lütfen losyondan yeni losyonlar türetip burda yazmayın.Verilen ölçüye sadık kalın.Yine söylüyorum,bunu kafamdan uydurmadım,kocakarı ilacı da değil,bu bir DOKTOR reçetesidir.Avni Bakkal adını nette araştırıp,iç rahatlığı elde edebilirsiniz.

4-Hamilelerin kullanıp kullanmaması konusunda bana soracağınız soruları,kendi jinekoloğunuza danışmanız daha sağlıklı olmaz mı?

5-Losyonun yanında herhangi bir sivilce ilacı yutup yutamayacağınızı da ben bilemem.Ben kullanmadım.Çok iyi sonuç da verebilir,çok kötü sonuç da.Bu konudaki sorularınızı yine o yuttuğunuz ilacı veren doktorunuzla görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim.

6-Sivilceleriniz geçtikten sonra,losyonu koruyucu olarak beş altı ay kullanabilirsiniz tabii ki.Ancak bu durumda içindeki alkol/aseton ortaklığını 125 gr.'dan 100 gr.'a düşürmenizi tavsiye ederim.

7-Makyaj konusunda da kullananlar arasında sıkıntı varmış,tavsiyem sonuç alana kadar ağır,yağlı ve gözeneklerinizi kapatacak her türlü kozmetikten mecbur kalmadıkça uzak durmanızdır.Sonucu biraz bekleyin,inanın ki sonraları,makyaj bile yapmaya gerek duymayacağınız parlaklıkta bir cildiniz olacak,biraz sabır.Çok kuruluk hissederseniz,kaliteli bir nemlendirici kullanmanızı da tavsiye edeceğim.''alıntı

evet arkadaşlar nette karşılaştım ve hemen paylaşayım dedim.benm yüzümde sivilce yok ama izleri kaldı..izleri lekeleri geçirmedede çok etkiliymiş..kullananların yorumlarını okudum..çok olumlu..hatta bir doktora danışmışlar onuda yazayım
merhaba Hocam,
sivilce problemim yok ancak dikkatimi çekti ve merak ettim, bir internet sitesinde cilt uzmanı şöyle bir tarif vermiş:
Resorcine : 8gr
Alkol/Aseton: 125 gr
Eau de Rose: 100 gr (u.s. ext)

Sizce bu yararlı olur mu ve bu nasıl hazırlanır-kullanılır?


cevap;hafif orta şiddetli aknelerde işe yarar. sabah akşam pamuk yardımı ile silinir

Hocam bunun hakkında daha detaylı bilgi vermeniz mümkün mü?_Çok sık ras gelmeye başladım bu karışıma...2 haftada sivilceleri döküyor,izleri açıyormuş...Kullandırttığınız hastalarnız yada tanıdıklarınız oldu mu?olduysa gelişmeler hakkında kısa bir bilgi lütfen...

cevap; yüzlerce hastaya önerdim kullandılar. mucize değil tabi herkes için %100 değil ama
iyi
etkili
ucuz... - karışım losyonu sabah , tretini akşam şeklinde izler için de kullanabilirsiniz. zaman içinde işe yarayacağını
düşünüyorum...


evet arkadaşlar birebir bi arkadaş ın sorularına doktor bu cevapları vermiş...ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
not;doktorunuza danışmadan kullanmayın

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ceylan84lum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2010, 09:15 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
gulumser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 175
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulumser will become famous soon enoughgulumser will become famous soon enough
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

çok şükür bende sivilce yok ama,bazı arkadaşlarımda var,bu karışımdan mutlaka onlara bahsedeceğim,paylaştığın için çok teşekkür ederim :)
__________________
"Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana)
gulumser isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2010, 03:31 PM   #3 (permalink)
 
karaferya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 1
Tesekkür: 2
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
karaferya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Eczaneler bu karışımın aynını aypmıyor; asetonu koymuyorlar ve sanırım iyi de ediyorlar. Ben aseton bulunmayan şeklini kullanıyorum bu karışımın, sonuç mülkemmel! Yeni sivilce oluşumları engelleniyor, cilletki yağ ifrazatı kesiliyor. Cilt makyaja ihtiyaç duymayacak hale geliyor. Ben fondötenime veda ettim.Sevgili ceylan84lum size minnettarım...
karaferya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2012, 09:14 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Bunu ben de deneyeyim
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2012, 09:53 PM   #5 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

bende deneyeyim .. şimdiye kadar yapıpta etki etmeyen şeyleri de yazmak istiyorum :D .. 1 gün etki ediyor sadece .. umarım bu karışım uzun süreli olur ..

internetten baktım buna herkes değişik gramlar söylemiş .. :D ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-04-2012, 10:09 PM   #6 (permalink)
Janer
 
Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Bulunduğu yer: konya,mersin,balikesir
Mesajlar: 928
Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

vay arkadaş .. vazgeçtim ben :S .. şuna bak biri iyi diyor .. biri kötü .. biri kullandım yüzüm kötü oldu diyor .. biri bunu iyi ki de kullanmışım .. :S ..

lanet eden de var .. bu zımbırtıya tapan da :D ..
__________________
Janer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2012, 07:46 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
-başak- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 57
Tesekkür: 78
55 Mesajinıza toplam 125 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-başak- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

bende de liseden vardı izleri de vardı yüzümde.Ender saraçın kitabında okudum su kaynayınca enerji tüm hücrelere gidip tertemiz yaparmış hücreleri.Aylardır termosa koyup içiyorum sivilce ve lekerinden eser kalmadı.Normal su yerine kaynar su içtim yani.Değişikliği çevrem de farketti.
__________________
İYİLİK, ŞEREF, GÜZELLİK, SAĞLIK, MUTLULUK, SAYGI VE SEVGİ İÇİN YAŞIYORUM.
-başak- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2012, 09:59 AM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Üniversite de yoğun akne sorunu olan bi arkadaşım buna benzer bi solüsyon yaptırmıştı eczaneye şimdi görünce o'nu hatırladım. o kadar yoğundu ki akne sorunu ben bir daha o kadar yüzünde akne ola birini görmedim diyebilirim kullanmaya başladı önce kuruluk başladı cildinde pul pul dökülüyodu hatta siyah giyince daha belirgin oluyodu içinde aseton ve alkol vardı kokusuda kötüydü işe yarar gibi göründü başlarda kabuklanıyor dökülüyor yeni sivilce oluşmuyor diye mutluydu ancak iki ayın sonunda cildi aşırı kuruluktan o kadar kırıştı ki anlatamam bütün yüzü ince kırışık olmuştu ya nasıl anlatılır ki cildin üst tabakası gülünce filan buruş buruş bi hal alıyodu inat etti karışımı kullanmaya devam etti üç, dört ay sonra soluğu doktorda aldı karaciğerde bi rahatsızlıktan oluyomuş sivilceleri uygun tedaviye başladı vücudunda ve yüzündeki tüm sivilceler geçti ancak kırışıklıkları geri dönmedi o kadar yoğun kırışıklıkları vardı ki fondoten kullanmadan dışarı çıkamayacak hale gelmişti bu tür alkol içeren formülleri doktora danışmadan kullanmayın her cilt tipine uymayabilir akneyi içerden ilaçla tedavi etmekte fayda var hormonal, kanla iligili sorunlar karaciğerden olabilir tedavi olmak en akıllıca yol alkol kurutucu olduğu için fayda eder gibi görünürken zarar veriyor dikkatli olun.
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2012, 11:45 AM   #9 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Alıntı:
-başak- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende de liseden vardı izleri de vardı yüzümde.Ender saraçın kitabında okudum su kaynayınca enerji tüm hücrelere gidip tertemiz yaparmış hücreleri.Aylardır termosa koyup içiyorum sivilce ve lekerinden eser kalmadı.Normal su yerine kaynar su içtim yani.Değişikliği çevrem de farketti.
Sevgili başak kaynar su mu, kaynatılmış su mu? Basit ve denenmeye değer suyun sıcaklığı içilebilir seviyede olduktan sonra.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2012, 11:54 AM   #10 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Arkadaşlar doktor kontrolünde olmadan hiçbir şey kullanmayın bence yüzünüze. Her şey herkeste işe yaramaz çünkü. Eğer öyle olsaydı tüm cildiyeciler sivilce gördükleri her hastaya aynı ilacı verirdi. Sonra onları düzeltmek için daha çok uğraşırsınız. Bu arada herkes değişik ölçüler veriyor demiş Caner o da çok doğru. Bunları araştırın elbette ancak o kadar zamanınız varsa bir doktora da hiç olmazsa danışın derim.

Bizzat her türlü kürü, onu, bunu denemiş ve zararını görmüş biri olarak söylüyorum bunu. Sorunun kaynağını bulamadıktan sonra uyguladığınız her şey kısa süreli çözümlerden ibaret olacaktır.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim..

Cilt ve Deri Sorunları ve Sivilceler yıllar önce bu suyla sivilcelerime veda ettim.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ''Yıllar önce,üniversite birde iken,yani ergenlik dönemimde falan da değilken,ağır sivilce sorunu yaşadım..Hayatımı karartmıştı artık..sokağa,okula gitmek istemiyordum.Bir cilt doktoru,(sonra rahmetli oldu,Allah rahmet etsin) gelmişti babamın çalıştığı kurumun polikliniğine..Babam bir de ona götüreyim seni dedi..umutsuzca gittim..Doktor bir tertip yazdı ve bunu eczaneye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sivilceler telkin cd indir izle İstanbul Sivilceler nerededir kimdir Sivilceler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sivilceler hipnoz Sivilceler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sivilceler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sivilceler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.