![]() |
Cevap: içimden kopan duygular... Kesilen sözlerimdeki kalan tebessüm, eskiyen bir bakış artık Ben'im gülüşüm... _______________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... . Sınıra dayanırsa eğer hasret içinde, seni sevenlerin gözlerine bak... Orası kapıdır ardına kadar ruha açılan, bana da ulaşabilirsin gir içime bir ışık yak... ____________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Az kaldı gidiyor sesim, çok yaktı sönüyor güneşim. Yok birdaha aydınlık günüm, Ay da battı karanlık hecelerim. ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Kor tuttum buz altında, köz oldumda sönemiyorum... Bir bak bana da çözüleyim, Kırık tırnaklarım tutamıyorum... ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... burda yatıp, O'na kalkayım bir şey de, durma bekleme şu tenimden ben sıyrılayım... ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Zamansız alemdeki isimsiz varlığım, renksiz gözlerimde, sessiz çığlıklarım ! ne kadar çıkacak görünmez hüzün içimden ? ne zaman bitecek bu, kasvetli yazılarım ?.. _____________________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Koşuyorum gün doğmasın diye hep batıya hep batıya... Tutunuyorum kelimelere ama hep boşuna hep boşuna... Sen'i anlatamamki harflerle, dinletememki kimseye sesimi nekadar yazsam, konuşsamda duyamaz kimse gerçek Sen'i... _____________________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... sende olmak istersen hemen içten bir gülüver Günah şeytan nedir bilmem dillerde küfür hep cehennem vicdan asıl gereken hadi içten bir gülüver... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... . çeker içine, vermek istemezsin, hayat; bir nefeste, veriş bazen... umut koyarsın içine yaşamının, yinede nefes... çıkar gözlerinden... _________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... . beklenti işte... bazen insan duymak istiyor, bekliyor gelsin içinden... arıyor renkleri, çıksın ses tonundan o renkle içten dışa taşmak boyanmak, gökkuşağından... İSTİTOR İŞTE ! ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... ilk kez yüzünüzü güneşe çevirmiş gibisiniz uzun süredir.. günışığı gökkuşağının ucunda.. |
Cevap: içimden kopan duygular... zor... içim eriyor... ruhum dışımda yorgun... hasret; gözlerimden çıkıyor... beklemek çok zor, çabalamak çok boş... ellerim, yumruk iki yanımda... içinde izlerin sızlıyor... aklım uyuşmuş... boş... of hoş... yine başladı... çıkacak canım, kalmadı... biraz daha sabrım olsaydı... çekmek ne hoş, bunun çaresi de yok... bana sabır ver kölen olayım... içime akıyor göz yaşlarım... artık kalmadı... yok... __________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Alıntı:
ben o güneş dediğinize nur diyorum... Baktığım yerde artık karanlık görüyorum... orta yerde öylece nursuzca duruyorum... |
Cevap: içimden kopan duygular... karanlık; kendi ışığını arayanların dalacağı ilk yerdir cansuyu :) yine bu da benden olsun mu? Eftelya.. ayın karanlık yüzü.. ve gizlendi cezirlerden.. öyle izledi ki karanlık yurdunu ve öyle özledi ki saçlarının tuzunu tüm varlık lar var olmayan ın saçlarıydı tel tel örülmüş.... ve yosun kokardı saçları her imbatta... cansuyu karanlığın rengi gerçekten kara mıdır? |
Cevap: içimden kopan duygular... http://i.imgur.com/oD45o.jpg O'nu bıraktığımda ruhumla gitti, Bırakmasam bana dolsaydı, beni sildi... Ziyan ettim... Sanki ömür yarım bitti, Tesellim... beni terk edip bir olacağım, Nefes nefes, oluk olluk ona dolacağım, Kaybolmak ne zormuş ruhumdan yittim... Kendimi zahmetsizce yardan ittim, An da zamansızmışım, Suya yayılmış boyaymışım, Yaşadığım ama bilmediğim yere gittim. Anlatılamayan nasıl yazılıyor, Nefes nefese çıldırmış çıkmayı bekliyor, Arttıkça sesleri tenimi kesiyor, Yazamadıklarımı kimse bilmiyor, Cahil, aciz dilimi bu tad çok yakıyor... |
Cevap: içimden kopan duygular... yitildiğimiz yutulduğumuzdu... tuttuğumuz ittiğimiz... cansuyu |
Cevap: içimden kopan duygular... http://i.imgur.com/Iaiy0.jpg . ---------------------- Yalancıyım!.. Son buldu demiştim hani sana, Nasılsa? yaşıyorum... Nefes bile almıyorum, Kurudu diyordum ya gözlerim, Bak hala ağlıyorum... Yalancıyım!.. Bittim artık diyordum ya, Hala sürüyorum izini... Dirseklerimle sürünüp, Param parça üstüm, sana bulanmış, Çekiyorum bu sürüngen bedeni... Yalancıyım!.. Kar altında duygularım kor hala, Gökyüzüm lav kaplı yağıyor ruhuma, Başımda dağılmış bir ömür düşünceyle, Nasılsa? yaşıyorum hala... ----------------------- |
Cevap: içimden kopan duygular... bir anda kapı açılacak, zaman duracak, içine haz/ışık dolacak kaybolacaksın, Sanki herşey Sen'in içinde ama ayrı... içeri girdiğinde uzun yılları... belki bir saniyede yaşayacaksın, ama geri döneceksin aynı yoldan, mucizeyi sorgulayamıyacaksın bile. geri kapandığında kapı bütün gözyaşların akmış... şaşkın bulacaksın kendini ortayerde. Ben gibi... ____________________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... nedir bu ateş söyle ? neden yakıyorsun Ben'i ilham mı aldın lavdan ? düşümdeki gelecek ! aklımı dondurdun ! nedir bu kasvet söyle ? ışığım buzdamı sönecek ? ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... herşey bembeyaz, baktığım yerde... O'nu gördüğümden beri, kör oldum sanki O artık gözlerimde... |
Cevap: içimden kopan duygular... nefesim ile gelen ziyafetim... tutsaydım vermeseydim gittin, çekmekten yoruldum Sen nerdesin ? ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... üşütür ince yağar hüzün gözlerimi, acırda kırpamam kar a kirpiklerimi. ne bileyim donmuşum O'nu gördüğümden beri, bilseydim söylerdim o an içimdekileri. _________________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... kapkara/koskoca boşlukta tutunacak bir kelime yoksa, ayağım ümide basamadıkça bir nokta ışıkta yanmıyorsa, gözlerim artık sende bakma! hayallerim birtek düşlerimde gerçekleri bana sinmedikçe, şöyle derinden gerile gerile içime yaşamak giremedikçe, boşver göğsüm artık çekme! bitsin artık bu tek cümle elinde hayatım bugün dünle, yarınım yok ki gülmedikçe nokta zamanı, koy burda ! dur yüreğim artık can çekişme... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... uzanmanın ne anlamı var tutunamadıkça ağlak yaşadığım günler nehirler boyunca benden içeri kaldım, bir Ben yok yanımda yetmedi haykırmalarım çığlıklar ta ardında _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... http://i.imgur.com/dmP3Y.jpg . bakıyorum, ama ben gelemiyorum duruyorum, ama bekleyemiyorum istiyorum, ama gel diyemiyorum nasıl bir perde bu üstümdeki silkelenemiyor... kalkamıyorum... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... sana son bakışım, ama... kapalı göz kapaklarım açamaya korktuğumdan ya gidersen ? bu son haykırışım, ama... mühür kaplı dudaklarım sözlerimi tutamadığımdan ya duyarsan ? deniz içi sır kaplı kayalar bu rüzgar içimde kovuk açtı sırtıma olanca yükünü dayar içime siyah çiçekler saçtı _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... geçireceksin acının deliğinden bedenini içireceksin hüzünün elinden pis zehrini dökeceksin kaynar sözlerini başından aşağıya da... yinede çıkamayacaksın o kör kuyunun dibinden ! Hayalindeki o ışık güç verir sana kuyunun bir çıkış kapağı olmasada öyle bir ışık ki o,... bir ortaya çıksa! gündüz bile kapkaranlık kalıverir yanında _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... sanırlar genelde boşlukta gözlerim oysa bakışlarımın içinde kazılıdır sesin... arada bazen kendi kendime iç çekişlerim, yüzümdeki tebessüm... onlar Sen'in gülüşlerin... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... engeller !!! engelleyemediğim geçemediğim... biri yardım etsin... hey ! bana yardım et çıldırsam farkına varırmıyım? bir tarafından zorla girip, diğer yanından çıksam dünyanın, toprak alırmı bunları, kalırmı yeraltında ? yoksa benimi alır, onları bırakır da... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... sallıyorum artık kalmadı bende derman, kopsada savuracağım kollarım kökünden... herşey paramparça bak, savruldu yerinden, kesemedi kılıcım, kurtulamadım ayrılık yelinden... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... şair oldum kaç zamandır Sen'i beklerken karanlıkta, uzak düşlerde ağlarken tutamadığım Sen karşımda... iki damla yaşla başladı, artık ümitlerim sarardı, zamanımda doluyor yok bir şansım kalmadı bir mucize ?............. _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... dil ıslanmasa nefes olmasa aklımdan çıkarabilsem... bulutlar dursa kuşlar uçmasa adını unutabilsem... gök mavi olmasa denize su dolmasa içimden sökebilsem... İMKANSIZ !!! _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Ben Mecnun gibi olamasamda, sana Leyla'lığı tattırmak amacım aslında... Ozaman beni Sen deli sanırsın, çünkü yanından geçer giderim de, Sen'i görmeden, ardımdan bakar kalırsın... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... bir ışık arar gözlerim sahte yüzlerinde ellerim kaybettim sabrımı yok artık karanlık heryerin, ben nerdeyim ? seslensem satırlarda işitirmi uzak sözlerin ? mezarımı kazdığımın dünyası ! karanlık heryerin, ben nerdeyim !? _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... hani taşıyamıyacağım yükü vermezdin !!! neden bukadar ağır sırtımdaki düşüncelerim ? belim kırılmış yerlerde ucube gibiyim... hani sana bir adım atınca bana koşacaktın !!! neden karanlıkta ayak sesin yok, bak yalnız kaldım :( ::::.. bir kıvılcım olsun bir nokta ışığa hasretle yandım... şahdamar ımdan da yakınmısın?... eminmisin !!! ? o damar patlıyor haykırmaktan, kanım dışarı akaçak benim... bekliyorum orta yerde, her yer kapkaranlık,... Sen ! NERDESİN !!!! _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... ışık göz kapaklarımın ardında göz kapaklarım beton, duvardan duvara Hak aşkım dev bir balyoz, vuruyor, var gücü ile duvarlar ardında... güm...! güm...! sesi geliyor yankıyla, nefesim kalmadı, kalmadı ya aklımda... eğer Sen'de bir soluk istiyorsan, ulaşmak bana, karanlığı görmek için o gözkapaklarını kapa.... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Sen'i ne kadar istediğimi, sevdiğimi göstermek istesem, inan beni cani sanırsın... Sen'in için düşüncelerimi, içimden geçenleri bir bilsen... benden kaçarsın... Korkarsın....! Göğüs kafesini çatır çatır yarıp, içine girip yatasım... kalbinin yanında ölesim var... Yoksa Sen bunları "mecaz" mı sanırsın ? _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... http://i.imgur.com/Ms1lz.jpg . kalbinde bekleyen bir varlık, sana bakar soğuk ve karanlık yaşlı gözler, çatlak dudaklar ile, ...ruhu gibi hayatı da darmandağınık... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... . öyle bir kanarsın ki, ateş olur yanarsın da, her anında parça parça gözlerinden taşarsın ki... hayallerin bile boğulur... orta yerde bakar kalır, kollarını açarsın da, yokluk gelir sarar seni, dizlerine düşersinde... düşlerin parça parça olur... kollarını sen kendine, sıkı sıkı sararsın da, içindeki O'na karşı, hıçkırarak ağlarsın da... varlığın söner, gayb olursun... geçmek bilmez zor anlar yaşamayan zor anlar _____________________ benim sihirim düşüncelerim.. |
Cevap: içimden kopan duygular... açtım durmadı ki elim duruyordu öylece orada bu kadar yanacağımı bilsem açarmıydım bilemem... doğranmış dilimlenmiş hayallerim akşamdan acıya yatırılmış gülüşlerim artık gündüzler başımda kara bulut sanki anahtarı açtım, her yer karardı ve yanan ben oldum, yandım nediyeyim... _____________________ benim sihirim düşüncelerim.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 AM. |