Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Bilim ve Teknoloji

Uyarılar

Bilim ve Teknoloji bilim ve teknoloji haberleri, bilim ve teknoloji siteleri, türkiye bilim ve teknoloji, bilim ve teknoloji nedir, bilim ve teknoloji hakkında, bilim ve teknoloji bilgi, eğitim bilim ve teknoloji, bilim ve teknoloji tarihi, bilim ve teknoloji dergisi, bilim ve teknoloji makale, bilim ve teknoloji sitesi, bilim ve teknoloji gelişmeler, tübitak bilim ve teknoloji, tubitak bilim ve teknoloji, bilim ve teknoloji resimleri, bilim ve teknolojisi, bilimsel ve teknoloji, atatürkün bilim ve teknoloji,

Motivasyon Nasıl Artırılır

Serbest Kürsü ve Bilim ve Teknoloji Motivasyon Nasıl Artırılır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Motivasyon Nasıl Artırılır Motivasyon kelime anlamı güdülenmedir. İnsanın hedeflerine ulaşabilmesi için kendini motive etmesi gerekir ve başarı ancak doğru yöntemle, doğru motivasyon ile gelecektir. Öncelikle “Farkınızın Farkına Varın” diyoruz. Evet, bu bizim sloganımız olsun. Başlangıç noktamız. Motivasyonda Başarının Yolu Her ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilim ve Teknoloji telkin cd indir izle İstanbul Bilim ve Teknoloji nerededir kimdir Bilim ve Teknoloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilim ve Teknoloji hipnoz Bilim ve Teknoloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilim ve Teknoloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilim ve Teknoloji kuantum düşünce kitap haberi

Motivasyon Nasıl Artırılır

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-08-2021, 12:29 AM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2021
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
insanpsikolojisi is an unknown quantity at this point
Standart Motivasyon Nasıl Artırılır

Motivasyon Nasıl Artırılır
Motivasyon kelime anlamı güdülenmedir. İnsanın hedeflerine ulaşabilmesi için kendini motive etmesi gerekir ve başarı ancak doğru yöntemle, doğru motivasyon ile gelecektir. Öncelikle “Farkınızın Farkına Varın” diyoruz. Evet, bu bizim sloganımız olsun. Başlangıç noktamız.

Motivasyonda Başarının Yolu
Her insanın başarı seviyesi bellidir. Kimisi vasat kimisi gerçekten üst düzey bir zekaya sahip olabilir. Ancak bir eylemi gerçekleştirmek ya da hedefe giden yolda başarıya ulaşmak bu kriterler ile değerlendirilmemelidir. Ne kadar vasat bir zekaya sahip olursanız olun şunu unutmayın:

Hedefe ulaşmak için doğru motivasyon
Hedefe ulaşmak için doğru motivasyon

Bir şeyi başarmayı, hedefinize ulaşmayı gerçekten istiyorsanız bunun için yapamayacağınız hiçbir şey olmamalıdır. Kendinize inanın ve hedefe giden yolda çekilen çilenin kutsallığını benimseyin. Farkınızın Farkına Varın. Bir sonraki adımı düşünün, başardınız ve her şey hayalinizde olduğu gibi. Artık hayal ettiğiniz hayatın başrol oyuncusu gerçek hayatta da sizsiniz. Buna değmez mi?

Motivasyonda Faktörler
Motivasyonda içsel ve dışsal faktörler vardır.

İçsel faktörler dediğimiz tamamıyla siz ve iç dünyanız, kaygılarınız, korkularınız, merakınız, hedefleriniz, amaçlarınız, niyetleriniz, psikolojik durumunuz ve beklentileriniz gibi faktörlerdir. Genel olarak İnsan Psikolojisi faktörleridir.

Dışsal Faktörler: Tanımından da anlaşılacağı üzere çevresel faktörlerdir. Çok bilindik, anlamsız toplum ve aile baskıları. İnsanların hayatınız üzerinde kurmaya çalıştığı tahakküm hukuku. Tanımı bile inanın sinir bozucu. Toplum içinde örf, adetlerimiz ve getirileri olan ödül ceza sistemi. Herkes kendi öznel yargısında olay ve durumları değerlendirirken, bir başkası hakkında hükmünü verirken çok net ve keskin düşünür. Vicdanın olmadığı, asmaya kesmeye müsait klasik örf adetlerine bağlı olan saçma bir toplum baskısı. Şöyle düşünün; bu toplum baskısına boyun eğdiğiniz sürece asla size ait bir hayatı yaşamış olmayacaksınız. Daima sizin hayatınız adına neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyen insanların size biçtiği hayatı yaşamak zorunda kalacaksınız. Ne kadar harika bir yaşam olabilir ki bu?

Kendi Motivasyonunuzu Kendiniz Yaratın
Kendi Motivasyonunuzu Kendiniz Yaratın

Hayatınıza dair ne varsa yapmak istediğiniz kulak verin sözlerime;

Öncelikle kendinize inanın. Bu hayat sizin ve hayatınızda ne isterseniz ona yer vermek sadece sizin elinizde. Yeterince zor ve anlaşılması güç bir hayattayız. Özgür yaratılmışken kimsenin düşüncesine, bakış açısına, yönlendirmesine ya da baskısına asla izin vermeyin ve bunu kabul etmeyin. Neyi nasıl dilerseniz o şekilde yaşamaya başlayın. İnanmadığınız bir yaşantıyı emanet taşımayın üzerinizde.



Hayatta belirli ve ulaşılması çok da zor olmayan başlangıç için söylüyorum:

Öncelikle kolay hedefler belirleyin. Hedeflerinize ulaştıkça daha fazlasını başaracağınıza olan inancınız da güçlenecektir. Başardıkça kendinizi ödüllendirmeyi unutmayın. Şunu daima bilin; siz iyi olmazsanız kötü olmanız kimsenin umurunda olmayacaktır. O yüzden daima hayatınıza yön veren, olumlamalar yaparak karşılaştığınız her şeyin üzerinden gelen güçlü bireyler olun. Kimseye muhtaç olmayan, her şeye rağmen dimdik ayakta kalabilen ve küçük bir rüzgar esintisiyle yıkılmayan, olumlu ve güçlü bireyler. Düşüncesi bile bu yazıyı okurken sizlere ne kadar fazla şey kattı, bunu görebiliyorum umarım okurken sizler de bu hissi, bu motivasyonu kabul etmişsinizdir zihninizde.



Her şeyin beyninizde başlayıp bittiğini biliyorsunuz. Bazı şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorsanız beklemeyin! Hemen şimdi, şuan şu saniye değiştirin lütfen. Kötü bir düşünce yapısı, olumsuz negatif her şey sizi geriye çekmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Motivasyon Girişimi Başarısız Olursa?
Motive olmak için yapmış olduğunuz şeyler olumlu sonuç vermedi mi?

Hadi ama pes mi edeceksiniz?
Denemekten vazgeçmek tam size göre mi?
Gerçekten bir kere başarısızlık kaydettiniz diye denemekten vazgeçecek kadar güçsüz müsünüz yoksa?
Bu soruları kendinize sorduğunuzda ne hissettiğinizi düşünün ve elinize bir kağıt bir kalem alın. Hedefiniz neydi? Neden başarısız sonuçlandı? Maddeler halinde kendinize dürüst olup yazın lütfen. Detayı fark edeceksiniz.

Motivasyon Girişimi Başarısız Olursa? Her Zaman Pozitif Olun
Motivasyon Girişimi Başarısız Olursa? Her Zaman Pozitif Olun

Hayatımızdaki tüm başarısızlıklar en özel ve acı da olsa en güzel tecrübelerimizdir. Başarılarımızı sahiplendiğimiz gibi başarısızlıklarımızı da sahiplenmemiz gerekir ki nerden nereye, ne şekilde geldiğimizi görelim ve gururla söyleyebilelim bu başarıya erişene kadar geçtiğimiz dikenli yolları.

İyi Motivasyon Sizle Olur
Nerden geldiğini bilmek nereye gideceğini görmektir aslında arkadaşlar. Ben hatalarımla, yanlışlarımla, başarısızlıklarımla, başarılarımla, iyimle ve kötümle kısaca benim. Kendinizi yargılamanız gereken yerde elbette yargılayın ama lütfen kendinize bu kadar acımasız olmayın. Hatalarınızdan ders alıp ilerleyen hayatınızda bunu tekrarlamadığınız sürece bir sıkıntı yok. Hayat yaşamaya değer ve güzel bir yer, her zaman bir hedefiniz her zaman bir ulaşma gayretiniz olmalı. Ve ve ve her zaman en iyi motivasyon iç dünyanızdan gelen sizle olacaktır, bunu unutmayın!

Strese girip hedeflerinizi kurban etmeyin. Psikolojik olarak insanı sterse iten birçok neden vardır. Bunlardan bazıları: Hırs, kaybetme korkusu, gelecek kaygısı, başarısızlıklar ve hayata dair diğer olumsuz etkenler.

Psikologlara Göre İş Hayatında Stresi Oluşturan Alt Yapılar

Aşırı İş yükü
Yönetim şekli
Rol çatışması ve rol belirsizliği
Mesleki yetersizlik ya da mesleki farklılıklar
Açık ve akıcı olmayan bir iletişim şekli
Etkin olmayan kariyer ve performans yönetimi
Buna Göre Stresin Sonuçları
İşe ilgisizlik devamsızlık
Saldırganlık
Sağlık problemlerinin artması
Çalışma temposunun düşmesi
Çalışma isteğinin azalması
Dalgınlık, iş kazası artışı gibi.
İyi Motivasyon Sizle Olur
İyi Motivasyon Sizle Olur

Motivasyon İçin Neler Yapmalıyız?
Motivasyonda zaman ve stres yönetimi çok önemlidir. Stres hayatımızın bir parçasıdır bunu kabul etmeliyiz. Zamanı ve stersi yönetmek elimizdedir. Motivasyon için yapmamız gereken tüm olumsuzlukları kabul etmek ve bu sorunlar için ne gibi çözümler üretebiliriz bunlara bakmak. Kabullenip bu stresin bu olumsuzlukların altında ezilmek değil devam etmek istiyoruz öyle değil mi?

Yeniliklere daima açık bireyler olun.

Sağlıklı düşünebilmemiz için sağlıklı hayat şartlarına sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Dengeli beslenin, spor yapın, uyku düzeninize dikkat edin vs.

Zamanınızı doğru değerlendirmeye özen gösterin.

Kişisel özgürlüklerinizi koruyun. Çizgileriniz olsun.

Mesleki kimliğinizi belirlemeden alelade sırf para kazanabileceğiniz meslekler tercih etmeyin. Severek, inanarak, eğlenerek çalışabileceğiniz mutlu bir iş ortamı hayal edin kendinize en uygun gördüğünüz meslek ne önce buna karar verin ve hedefinize ulaşın. İyi bir meslek mutlu yaşantınızın başlangıcı bile diyebiliriz.

Zararlı alışkanlıklarınızı tamamen bırakın demek bencillik olabilir ama en azından azaltın. Kendinize karşı biraz adil olun.

İnancınız daim olsun. Hedefleriniz sürekliliğini korusun ve yerinizde saymak yerine başarıdan başarıya koşun.

Başarı zirvedir. Zirve yalnızlıktır. Ama her şeye rağmen büyük bir haz verir. İnancınız, güzel enerjiniz, başarınız daim olsun.

Alıntı https://insanpsikolojisi.com/motivas...sil-artirilir/

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

insanpsikolojisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Motivasyon Nasıl Artırılır

Serbest Kürsü ve Bilim ve Teknoloji Motivasyon Nasıl Artırılır Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Motivasyon Nasıl Artırılır Motivasyon kelime anlamı güdülenmedir. İnsanın hedeflerine ulaşabilmesi için kendini motive etmesi gerekir ve başarı ancak doğru yöntemle, doğru motivasyon ile gelecektir. Öncelikle “Farkınızın Farkına Varın” diyoruz. Evet, bu bizim sloganımız olsun. Başlangıç noktamız. Motivasyonda Başarının Yolu Her ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilim ve Teknoloji telkin cd indir izle İstanbul Bilim ve Teknoloji nerededir kimdir Bilim ve Teknoloji çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilim ve Teknoloji hipnoz Bilim ve Teknoloji olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilim ve Teknoloji hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilim ve Teknoloji kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.