Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Satış Pazarlama

Uyarılar

Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Satış Pazarlama Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız o kadr geniş ki forum üç gündür bayağı bi sitede olmama rağmen %5 ini okumuşum gibi geliyor.bir de ben böyle bilgi arıyan biriyim.sohbetlere de denk geliyorum yavaşlatıyoru beni :) sırayla bütün forumu okumayı planlıyodum ama artık ilgi duyduğum konularla ilgili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Satış Pazarlama telkin cd indir izle İstanbul Satış Pazarlama nerededir kimdir Satış Pazarlama çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Satış Pazarlama hipnoz Satış Pazarlama olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Satış Pazarlama hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Satış Pazarlama kuantum düşünce kitap haberi

Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-05-2008, 06:16 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen
 
peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: In a world
Mesajlar: 216
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Ynt: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

o kadr geniş ki forum üç gündür bayağı bi sitede olmama rağmen %5 ini okumuşum gibi geliyor.bir de ben böyle bilgi arıyan biriyim.sohbetlere de denk geliyorum yavaşlatıyoru beni :) sırayla bütün forumu okumayı planlıyodum ama artık ilgi duyduğum konularla ilgili başlıkları okuyacağım sanırım.bitmez yoksa.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-01-2009, 09:48 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
rea24 is an unknown quantity at this point
Standart

arkadaşların yazdıkları yazıları okudum hepsi gerçekten doğru şeyler doğru şeylere temas etmişler.bende bikaç şey paylaşmak istiyorum; öncelikle hayatımızın heryeri herşekilde tamamen pazarlama ve satış üzerine kurulu siyasette bile böle ve daha nice yerlerde.satış pazarlamada en önemli şey inanmak, istemek ve çalışmaktır bence, gerisi gelir böyle yapılınca.hiç ummadığınız yerden ummadığınız şeyler çıkar karşınıza o akışa kaptırıverirsiniz kendinizi daha sonra bi bakmışsınız ektiklerininzi biçiyorsunuz.bunun için gerçekten sabır lazım.başarı için fark yaratmak lazım çaba lazım ve inanmak lazım.

satış yapmaya 8 yaşında pazarda su satarak başladım... ve şimdi 24 yaşındayım ve türkiyenin önde gelen finans kuruluşlarından birindeyim...herkese saygılar!
rea24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-2010, 09:26 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 38
Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emel.. will become famous soon enoughEmel.. will become famous soon enough
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

inanmıyrm seni burda da mi görücektim.. :(.. satış ve pazarlama.. :(.. başta kolay sanmıştım ama gerçekten zor bişiymiş.. yapabilrim diye ummuştum ama araştırmalarımla ulaştığım sonuç bnm için bi kaos oldu.. bunu hayatımda denemek istedim.. bunun üzerine başvurduğum yerler çok oldu.. ilk başvurduğum yer beni hemen çağırdı ama ben gitmedim.. çünkü korktum yapamam dedim.. ayıp oldu da insanlara.. öle kaldı.. sonra yine başvurdum.. satış elemanı ilanlı yazıllı bi giyim mağazasına.. bu sefer de aldılar.. üstelik deneyimim olmadığı halde.. ama sadecenek 1 gün çalışabildim.. sebep.. ailem.. 1 gün sonunda gitmedim.. yani.. ertesi günüm olmadı.. bnm için bence bir fırsattı.. ama değerlendiremedim.. :(.. bunun için kendime kızıyrm ama ailemide dinlemeseydim oda kötü olabilirdi.. yani.. ne olursa olsun her ikisi de bnm aleyhime işlemiş oldu.. ama işi kaçırdığıma hayla yanıyrm.. :(.. da sonra tekrar başvuruda bulundum.. yine yapabilirim düşüncesiyle.. başvurmaya gittim.. görevli kişi bana mini bir ders verdi diyebilirim.. çok gzl ilgilenmişti.. saolsun.. verdiği bilgiler hayla aklımda.. inşallah unutmam.. sonra konuştu falan derken 1 hafta sonra açıklama yapacaklarını söledi.. tmm dedim teşekkür ettik.. bitti.. daha sonra 2 gün sonra aradılar..tekrar çağırdılar.. ha dedimişe alındım galiba ama öle değilmiş.. sadece ön izlemeymiş.. konuştu yine adam anlattı.. isteklerini söledi.. yine bir çok şey öğrendim.. ya netten de dinlemiştim ama canlı bir şekilde duymakta ayrı bir kalıcılık sağlıyo sanki.. sonra ben naptım adam konuştu dinledim.. hiç bişiy demedim.. işte hata yaptım.. sonuç olarak adam bana demesin mi seni sessiz buldum falan.. adama bak ya.. şak diye anladı beni.. yansıtmim dediydim ama yansıtmışım işte.. :(.. konuşma bitti.. teşekkür ettik.. akşama kadar açıklıcaklarını sölediler kararlarını.. çıktım.. eve giderken dedim ya zaten.. bu iş olmıcak diye.. sonuç ölede oldu zaten.. :).. ee ne bekleyebilirdim ki zaten sessiz durursam olcağ bu işte.. ama olumsuz olabileceğini bildiğim halde hadi dedim belki küçücük bir umut dedim bekledim.. ama sonuç foss çıktı.. hayırlısı değilmiş diyrm.. ama gerçekten zor yani.. derslerinde de dinledim satmak zor iş.. işin ehlini bilene dicek lafım yokta.. bilmeyeninde Allah yardımcısı olsun..
Emel.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-03-2012, 12:22 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Mirilli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Bulunduğu yer: Enlem boylam farketmez :)
Mesajlar: 64
Tesekkür: 95
59 Mesajinıza toplam 125 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Mirilli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Satış Pazarlama işlerinde reddedilmeyi kaldırmanız gerekmektedir.
Ürün tanıtımı yaparken firmalardan çok kovulduk, insanın sınırını öyle zorlayan meslek ki, ruh hali devamlı değişiklik gösteren bir sektör. Kovulduğunda ağlayacak duruma geliyor insan (düşünsenize 30 yaşındaki adamı dükkanından, şirketinden kovuyor), bu sektörü bırakmak istiyor ama bu işin dönüm noktası. İlkini atlatırsan sonraları çok önemli olmuyor ve işin püf noktalarını öğreniyor.
__________________
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş.
Acaba seni merak etsem gelir misin?


Mirilli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-09-2012, 10:52 PM   #15 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2012
Mesajlar: 17
Tesekkür: 5
7 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
egogli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

güzel bir konu .ben internetten satış ortaklığı iyle uğrasıyorum zaman buldukça ben ce oturdun yerden yapılcak enguzel ek iş veya fuul taym yapabilirisiniz.ayda bin ikinbinvadaha fazla kaznabilirisiniz.

egogli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2012, 12:25 AM   #16 (permalink)
Teğmen
 
FishTechEng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 23
Tesekkür: 9
16 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
FishTechEng is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

Yararlı olabilir düşüncesiyle buyrun okuyun arkadaşlar..

Profesyonel Satış ve Pazarlama El Kitabı-1
FishTechEng isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2012, 12:50 AM   #17 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

FishTechEng ben goomass'ı biraz araştırdımda kafama yattı aslında. İnternetten para kazanma ile ilgili. Bu konuda bana birşey söylemek ister misin ? Sonuçta satış ve pazarlama işindesiniz ve goomass'da hemen hemen bu sisteme benziyor.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2012, 02:10 AM   #18 (permalink)
Teğmen
 
FishTechEng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 23
Tesekkür: 9
16 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
FishTechEng is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
FishTechEng ben goomass'ı biraz araştırdımda kafama yattı aslında. İnternetten para kazanma ile ilgili. Bu konuda bana birşey söylemek ister misin ? Sonuçta satış ve pazarlama işindesiniz ve goomass'da hemen hemen bu sisteme benziyor.
İnternette ve bu benzeri para kazanma amaçlı eğitim kitlerine pek itibar etmemenizi tavsiye ederim. İnternetten para kazanılmaktadır ve hatta ben de bir dönem para kazandım.. Daha sonra vaktim olmadığı için uğraşamadım.. Ama öyle eğitim kitleri satın alarak falan değil.. Biraz araştırdım ki bu Goomass eğitim kitlerinde yayınlanan bilgilerin çoğu zaten internette olan bilgilerden derlenmiştir.. İnternetten para kazanmak istiyorsanız iyi bir internet kullanıcısı olmanız, biraz ingilizce bilmeniz ve sağlam bir araştırma yapmanız yeterlidir. Size en uygun şekli bulduktan sonra para kazanabilirsiniz. Ama çok da fazla para kazanmayı ümit etmeyin.. Eğer başlangıç yatırımı için ortaya koyacağınız birkaç bin dolar paranız varsa evet iyi para kazanabilirsiniz ama bu ciddi bir risktir ve Türkiye şartlarında herkes bu riski göze alamıyor.. Eğer sermayesiz veya düşük sermayeli yöntemler seçecekseniz kazancınız çok yüksek olmayacaktır.
İllaki internetten para kazanmak istiyorsanız bir web sitesi açıp, çeşitli yerli ve güvenilir firmalarla anlaşarak onların ürünlerini bu siteye koyup satışlarından çeşitli komisyonlar elde etmek üzere anlaşabilirsiniz. Eğer koyduğunuz ürünler kaliteli, talep edilen ürünler olup uygun fiyatta başarılı olabilirsiniz. Bunun için geriye kalan sadece web sitenizin reklamını çok iyi yapmak ve google da yükseltmek olacaktır. Bunun içinde en fazla 200-300 lirayı gözden çıkarmanız yetecektir ilk başta.. Daha sonra para kazandıkça web sitenizi ve reklamlarlarınızı geliştirebilir ve kazandıkça daha çok kazanabilirsiniz. Ama bu iş de diğer helal yoldan yapılan her iş gibi emek isteyen bir iş olmakla beraber bana göre internetten para kazanma konusundaki en mantıklı ve en iyi yoldur.
FishTechEng isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2012, 02:38 AM   #19 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

aslında zamanımın çoğu bilgisayar başında geçiyor ve bende bunu değerlendirmek istiyorum. Goomass'ı araştırdım tek bir şikayet ve olumsuz geri bildirim bile göremedim açıkcası. Kaynaklarım goomass değildi tabiki bir çok siteye girdim ve bu sistemi kulllananlar oldukça memnundu.

Goomass'ın güvenilir olduğunu düşünüyorum ve başka sitelerdeki yorumlarda bunu destekliyor. Bir web adresi açmayı düşünmüyorum sadece reklam yapmak goomass'de böyle birşey satış ortaklığı ile.. Bunu sermayesiz yapmayı düşünüyorum tabii önce eğitim kiti setini almalıyım
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2012, 04:07 AM   #20 (permalink)
Teğmen
 
FishTechEng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 23
Tesekkür: 9
16 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
FishTechEng is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

Ben Goomass ın kötü olduğunu söylemedim ki.. Tabi ki de olumsuz bir yazı bulamazsın internette.. Çünkü olumsuz birşey yok.. Hepsi geçerli yöntemler.. Benim takıldığım nokta şu ki o eğitim kitinde yer alan bilgilerin tamamını internet araştırmasıyla bedavaya bulabilecekken para verin satın almanın mantığı.. Ayrıca Goomass eğitim kitinde yer alan yöntemlerin tamamını sıfır sermaye ile yapabileceğini düşünmüyorsun heralde değil mi? :)
FishTechEng isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Satış Pazarlama Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız o kadr geniş ki forum üç gündür bayağı bi sitede olmama rağmen %5 ini okumuşum gibi geliyor.bir de ben böyle bilgi arıyan biriyim.sohbetlere de denk geliyorum yavaşlatıyoru beni :) sırayla bütün forumu okumayı planlıyodum ama artık ilgi duyduğum konularla ilgili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Satış Pazarlama telkin cd indir izle İstanbul Satış Pazarlama nerededir kimdir Satış Pazarlama çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Satış Pazarlama hipnoz Satış Pazarlama olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Satış Pazarlama hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Satış Pazarlama kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.